Super service!

Alweer snel geregeld.

Altijd snel en goed geholpen

Al een paar jaar erg tevreden

Aankoop van iPhone 11

Ik heb bij IPhone Niels een IPhone 11 gekocht. Ondanks dat het om een C grade toestel ging waar de prijs ook naar was, ziet de iPhone er netjes uit. De iPhone heeft Niels voorzien van een nieuw scherm en door het nieuwe scherm vindt ik het eigenlijk geen C grade toestel meer. Ik vindt Niels deskundig, betrouwbaar, geeft een duidelijke uitleg en laat je rustig beslissen en een keuze maken. Toen ik thuis kwam zag ik dat de batterij conditie lager was dan eerder opgegeven. Maar toen ik hierop terug kwam bij Niels, heeft hij dit keurig opgelost. Prijs / kwaliteit is dik in orde!!! Ik ben in ieder geval erg tevreden met de iPhone 11.

vriendelijke man met echt kennis in wat die doet!

Zeer vriendelijk, Abosluut niet het "typetje" verkoper. maar lekker nuchter, sosciaal. en mee denkend naar jou sitiuatie. materiaal dat is ook van goede kwaliteid! ga zo door niels!

Snel en goed geholpen

Erg goed geholpen

Uitstekende service

Goede service, snel, kleinschalig persoonlijk

Goede service.

Goede service.

Eerste indruk is goed.

Kan er nog niet veel over zeggen dan dat de de eerste indruk goed is. Flexibel, precies en relatief snel lijken bij hem gelukkig ook normaal te zijn.

topservice

Wordt altijd goed geholpen, hele goede service

Problemen met mijn Mac book snel opgelost. Ik kon de volgende dag meteen terecht.

Zeer goed!

Vriendelijk, komt afspraken na en ik kon snel terecht! Het scherm van mijn telefoon is heel netjes gerepareerd en ondertussen ook nog advies gekregen. Top service!

Super goed bedrijf

Je wordt snel goed geholpen tegen betaalbare prijzen Hele vriendelijke man

top service em kwaliteit

prettig

Meer dan alleen een reparateur/verkoper

Ik zocht een specifieke refurbished iphone voor mijn kinderen. iPhoniels had deze niet in voorraad, hij is gaan zoeken bij zijn leveranciers en binnen 2 dagen liep ik zijn winkel uit met twee mooie toestellen. Dat noem ik nou service.

Uitstekend!

Ik ben prima tevreden over Iphoniels! Goede website, levert IPhone producten die ik elders moeilijk meer kon krijgen, concreet: UAG Monarch hardcase voor types XS. Snelle bevestiging en snelle levering van prima product, tegen alleszins redelijke prijs. Kende de webwinkel niet, maar ga hem nu vast nog vaker gebruiken.

Wederom weer perfect geholpen door Niels

Wederom weer perfect geholpen door Niels

Snel en accuraat

Afspraak gemaakt voor een batterij vervangen van een iPhone 6s, kon dezelfde dag terecht. Klus binnen 10 minuten geklaard. Top

uitstekend

Super service! Aanrader!

Na contact kon ik de iPad direct ophalen. Tijdens de koop heeft Niels er netjes een beschermfolie opgeplakt. Top service en erg klantvriendelijk.

Je wordt er super goed geholpen

Neemt alle tijd Legt alles goed en duidelijk uit

Bellen afspraak maken aankomen en regelen

Goed advies gehad in een leuk gesprek en goed geadviseerd in de keuze van een ander toestel Gewoon verstand van zijn handel Alleen die voordeur open duurt te lang whahahaha Mvg Bart Croonen

Prima snelle service!

Snel, vakkundig en vriendelijk

Niels heeft al onze kantoor iMacs geüpdated met een SSD-kaart. Dat ging vlot, PC's zijn stuk sneller opgestart. Vriendelijk contact en hij helpt ook nog met het sjouwen naar de auto. Topservice!

Super.,

Betrouwbaar, deskundig, snel en vriendelijk

Heel fijn contact!

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.