Fijne gespecialiseerde man, die weet waar hij het over heeft en goed kan adviseren. Zeer tevreden

Snel en goede service

Een e-mail met mijn vraag waarop ik meteen reactie kreeg en dat is heel fijn

Top service!

Fijn geholpen, prettige service.

Snel geholpen

Mijn oorluidspreker van de iPhone XS functioneerde niet meer. Netjes schoon gemaakt door iPhoniels. Helaas tijdens het werk bleek het beeldscherm te zijn gesneuveld, maar door iPhoniels kosteloos gerepareerd.

Reparatie prima uitgevoerd

Super geregeld en super service

Altijd als je Niels belt wordt het goed en snel geregeld, ook nu weer.

Professioneel, vriendelijk, snel

Niels is snel en duidelijk in kosten en tijd dat je je telefoon kwijt bent. Toen ik mijn telefoon kwam ophalen, gaf hij aan dat er nog een klein barstje in het achterscherm zat en dat hij dat ook nog - zonder extra kosten - wilde repareren. Hij heeft mijn telefoon heel netjes gemaakt.

Super.Geweldig geholpen dank jewel gr. ANNIE EN JOOP

Toppie

Aangenaam,vriendelijk, vakkundig en snel. Zeker!

Aardig…zorgt voor oplossing..super tevreden

Goede ervaring… alletijd voor je nemen..goede uitleg

Zeer tevreden!

Niels is een zeer aandacht vol professionele man. Hij is snel in wat hij doet. Dik tevreden=5 sterretjes!

Vakman

Vriendelijke en vakkundige reparatie

uitstekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uitstekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Netjes correct

Super service

I phone gekocht goed geholpen

Top bedrijf

Top bedrijf hele goede service vriendelijk echt een aanrader professioneel bedrijf en betrouwbaar

Top service!

Contact opgenomen met Niels om de accu van de telefoon van mijn zoontje te laten vervangen. Snel en goed geholpen! Direct een nieuwe cover erop gezet om het glas te beschermen en mijn zoontje kan er weer helemaal tegen.

Netjes en snel geholpen. Vakkundig gerepareerd

Netjes en snel

Goede eerlijke ontvangst en een goede uitleg

Wat ik hierboven beschreven heb is altijd al zo geweest, daarom zijn wij ook al jaren klant.

Doet zijn uiterste best voor de klant.

Niels doet altijd wat het beste is voor zijn kkant. Neem altijd de tijd voor je. Altijd bereikbaar en snelle en goede service. Zeer betrouwbaar.

Zeer behulpzaam

Al meerdere keren goed geholpen en meerdere iPhones gekocht

Fantastische vakman

Goede bereikbaarheid duidelijk en komt de afspraken na die je met elkaar maakt.Fijne vakman die alle iPhone problemen oplost of reparatie uitvoert.

Vriendelijk ontvangen, professioneel geholpen

Hartelijk dank Niels voor het advies met betrekking op de reparatie van onze Oneplus 7. We raden iedereen aan om bij Niels te komen voor reparaties aan telefoons.

Snel en goed geholpen, blij met mijn nieuwe telefoon!

Op de site al een telefoon gezien waar ik interesse in had, maar ik vind het toch prettiger om het even in het echt te zien. Kon meteen terecht, met duidelijke informatie mijn keuze kunnen maken. En meteen alles overgezet van mijn oude telefoon, zodat ik mijn nieuwe meteen kon gebruiken. Helemaal blij mee!!!

Superservice

Goede service en niet alleen voor apple, maar vooral direct reageren en afhandelen.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.