Eerlijk en betrouwbaar adres met een geweldige service!!!

Afspraak gemaakt om 19.00 uur. Batterij vervangen van mijn iPhone. Tijdens de reparatie geeft hij nog tips om de iPhone op te laden etc. Reparatie snel en vakkundig uitgevoerd.

Goede, snelle service. Meegedacht en gewerkt aan de voor mij beste oplossing!

Goede, snelle service. Meegedacht en gewerkt aan de voor mij beste oplossing!

We zijn eerlijk en zeer vriendelijk behandeld

We zijn voor het eerst bij IPhoniels geweest en hebben dit als zeer prettig ervaren. Ook fijn dat je er in de avond nog terecht kunt.

Snel, vakkundig

Persoonlijke en vriendelijke benadering. Reële kostenraming en veelal correctie constatering en vakkundige oplossing.

Top service!

Bij Niels word ik altijd goed geholpen en er is tijd voor een praatje en een grapje. Gisteren een IPhone 13 bij hem gekocht en mijn iPhone 11 Pro Max ingeleverd. Tijdens de afspraak geeft hij ook nog een aantal tips hoe een en ander werkt. Erg prettig. Ik kom zeker weer terug en ik beveel Iphoniels ook zeker aan.

Geweldige ondersteuning en klantvriendelijkheid

Goed advies, juiste oplossingen en daarna veel werkplezier met de gedane upgrade

Een perfect bedrijf!

Niels zoekt voor alles een oplossing en niets is hem teveel. Een vriendelijke man met bijzonder veel kennis van zaken. Niels is scherp in zijn prijzen en daarnaast is zijn service voortreffelijk!

Snelle, goede service

Heeft alle tijd voor de klant en de service is geweldig.

Zoals hierboven omschreven.

Super service, ondanks geen afspraak toch direct geholpen

Service staat hier hoog in het vaandel. En tijdens het wachten een heerlijk kopje koffie. Ik beveel Niels aan iedereen aan.

Ik ga hier vaker naar toe !

Vriendelijke ontvangst!Probleem met mijn iPhone vakkundig en snel opgelost cq gemaakt!

Snel en betrokken.

Goed geholpen.

Erg content

Kom al een aantal jaren bij niels en niet voor niets, ik hou van en sta op kwaliteit en dat levert hij

Vriendelijk, snel en professioneel

Na een telefoontje met wat vragen over mijn huidige telefoon kon ik dezelfde dag nog terecht voor een advies op maat. Ook de producten die ik zocht waren op voorraad beschikbaar en de volgende dag gereed voor gebruik afgeleverd.

Gewoon goed!

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt.

Snel en goed

Snel goed en betrouwbaar

Iphoniels is de beste iPhone expert van NL

Ik kom al jaren bij Iphoniels, al mijn iPhones komen van iPhoniels, hij kent ze allemaal van top tot teen.. Bedankt weer Niels voor deze mega goede deal. Jammer dat ik je geen 10 sterren mag geven, dik verdient.

Erg klant vriendelijk en heel erg snel geholpen! Service is goed.

Snel en kundig

Ondanks dat wij in de omgeving meerdere Apple reparateurs hebben rijd ik voor deze zaak graag een stukje verder. iPhone was gevallen en helaas touchscreen gebarsten. Tijdens bezoek gevraagd of er nog twee batterijen van onze iPhones vervangen konden worden en dit was ook geen probleem. Prima geregeld dus! Niels komt verder met goede tips en zal niet onnodig onderdelen vervangen ( heeft bijvoorbeeld eerst even de batterijen gecheckt of er geen onderliggend probleem is waardoor de telefoon leegloopt). In een klein halfuurtje was alles al gefixt en stonden we weer helemaal blij buiten!

Warme behulpzame persoonlijke aanpak

Ouderwetse klantvriendelijkheid met als cijfer een tien met een griffel. Het zou gewoon moeten zijn, maar je vindt het bijna nergens meer, maar dus wel in Druten.

Gewoon fantastisch

Heerlijk gastvrij, open en flexibel.

Goed maar duur

Vriendelijk ontvangen en behandeld, goed gerepareerd, Geen gespecialiseerde rekening en hoger dan afgesproken

Goed en fijn geholpen

Goed advies en een telefoon naar mijn zin

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.