Goed en fijn geholpen

Goed advies en een telefoon naar mijn zin

Betrouwbaar adres en uiterst vriendelijk

Heb hier een nieuwe iPhone 12 gekocht. De uitleg bij de aanschaf en ook het overzetten van de software werd keurig geregeld. Verder kwam hij zeer deskundig en eerlijk over m.b.t. eventuele aanschaf van accessoires behorende bij de Iphone.

heel goed

beste service en afspraak nakomen

Snel geholpen

Een snelle en vriendelijke service!

Snel en kundig!

Snel en kundig!

Professioneel

Vriendelijke snelle service

Goede service,en kwaliteit

Niels , biedt de juiste service met een hoge kwaliteit van de werkzaam Heden. Top

Vakkundig en klantvriendelijk

Niels is heel betrouwbaar, klantvriendelijk en vakkundig en geeft goed advies. We hebben al meerde reparaties laten uitvoeren en altijd top!

Goed advies en snelle service!

Zowel voor mijn dochter als voor mezelf hier een telefoon gekocht. Niels geeft goed advies en reageert snel. Ik kan zijn bedrijf zeker aanbevelen.

iPhone 11 Pro Max hoesje besteld. Had nog een vraag via Whatsapp gedaan en gelijk een snel antwoord terug gehad. Hoesje was de volgende dag in huis. Top! Bedankt Niels

Vriendelijk en super snel geholpen

Snel geholpen en volgens afspraak kun je wachten op de reparatie

Goed geholpen

Vriendelijk ontvangen en uitstekend geholpen.

Gewoon top. Kom er al jaren.

Jaren geleden voor het eerst gekomen voor het vervangen van een gebarsten scherm. Toen met een eerlijk advies netjes geholpen. Telefoon heeft het na reparatie altijd goed volgehouden. Vorige week ben ik terug geweest voor aanschaf van een nieuwe iPhone. Nieuw uit doos inclusief garantie. Goed advies gehad bij het kiezen van het nieuwe toestel. Gewoon top.

super

super

prachtig!!!

zo rustig, aandachtig en volaandacht voor het probleem. maar ook de tijd nemen om verder te helpen met tips. Gebeld naar Niels en kon een paar uur later al komen voor probleemoplossing. Echt top!!!

Snel en netjes verzonden . Goede prijs voor het product

Geweldige zaak

Erg behulpzaam en hij neemt de tijd voor je.Het is een aanrader als er iets is met je iPhone

geweldige service

geweldige service, en snelle reactie op vragen.

Niels helpt zeer snel en kundig!

Wederom kon ik snel terecht en ben ik goed geholpen.

Ik ben vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en goede zaken kunnen doen op een fijne manier als er problemen zijn ga ik weer graag terug naar deze zaak.

Verstaat zijn vak goed.

Duidelijk. Eerlijk over het wel of niet maken met de daarbij behorende kosten. Zelfs in zijn vakantie maakt hij nog tijd voor je.

Je wordt altijd snel en netjes geholpen, Niels neemt alle tijd voor je en bij hem ben je zeker géén nummer, al met al topservice

Bij de aankoop van een nieuwe telefoon wederom super en snel geholpen. Niels regelt alles netjes.

Super service

Super service en kwaliteit

ik vindt hem helemaal top!

ik heb goeie ervaring met IPhoniels pas nog geweest voor n repartie van mijn telefoon, Niels hebt het gerepareerd ik was weer helemaal blij, super gozer. gr josephine

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.