In een woord. Super service.

Ervaar het zelf. Mijn mening. een klant is koning.

geweldig

altijd goed geholpen reparatie duurde nooit lang en goede uitleg erbij

Uitstekende service

Uitstekende service van een vakman die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

goede uitleg , verstand van zaken, goede prijs!

goede uitleg , verstand van zaken, goede prijs!

Professioneel en gezellig geholpen!

Snel (binnen 24u), deskundig en ook gezellig geholpen.

Goede prijsafspraak,correcte afhandeling

Na telefonisch contact is er na bekeken te hebben of vervanging van batterij nog rendabel was ,een prijsopgave gedaan en is dit na volle tevredenheid van ons uitgevoerd.

Wordt altijd te woord te staan

Superservice

Geweldige service Heel vriendelijk

Super service

Altijd snel een oplossing en meestal klaar terwijl je wacht Raad Iphoniels zeker aan!

Altijd een snelle super goede service

Vriendelijk en vakkundig.

Geen gedoe, duidelijke prijzen en vakkundig advies/reparatie. Snelle service.

Deskundig en snel geholpen!

Mijn iPhone 8 Plus scherm werd snel en vakkundig vervangen!

topper iphoniels

Goede service snel klaar en stuurt het netjes terug en klantvriendelijk en vaste klant bij iphoniels ga alleen naar niels voor mij is er maar een waar ik me mobiels voor me zoontje en dochtertje en mij koop en laat maken bij iphonniels djw topper voor je service weer

Word altijd snel, goed en deskundig geholpen.

Vakkundige service

Direct op een snelle en kwalitatief, perfecte manier geholpen

Geweldig accuraat en geduldig naar de klant.

Prima!!

Netjes geholpen en zeer klant vriendelijk! Had een klein dingetje en dat is meer dan super afgehandeld. Zal deze ook adviseren bij familie en vrienden.

Aandacht en advies

Prima. Voldoende tijd en aandacht

Zeer goed.

Zeer goed en snel.

Snel geleverd, goede kwaliteit, prima prijs, goede service

Zie titel :)

Goede ervaring

Erg goede service! Zeker aan te raden!

Vakman!

Snel, goed en vertrouwd!

Uitstekende service!

Zoals eerdere bezoeken weer uitstekend geholpen. Duidelijk en goede uitleg.

TOP service!

Al diverse toestellen bij Niels gekocht. Als er een keer een probleem is wordt dit adequaat opgelost.

Top service !!!

Top service en super snel

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.