uitstekende service.

Ik kom zowel zakelijk als prive bij Niels, altijd top.

Al vaak bij Niels langs geweest voor reparaties. Hij geeft je goed en eerlijk advies. Je hoeft maar te bellen en je kunt meteen langst komen. Reparaties worden meteen uitgevoerd, dus je bent je apparaat niet lang kwijt, dat vind ik ideaal.

Top bedrijf met zeer goede service

Zeer Tevreden

snelle service

Goed advies en kordate oplossing

Betrouwbaar

Contacten zijn open; werk dat wordt uitgevoerd is prima.

Niels is erg vriendelijk neemt de tijd en denkt mee

Prima service, neemt de tijd en legt alles goed uit. Prijzen zijn ook oke

Snelle vervanging van een kapot scherm van mijn telefoon

Servicegericht en snel

Goede en Snelle service, TOP !!

Snelle, Goede en Deskundige service

Top service!

Snel verzonden, vriendelijke afhandeling!

Super service, klaar terwijl je wacht

Nadat ik door de leverancier van mijn iPhone in de steek gelaten werd zorgde Niels dat het toestel vakkundig werd gerepareerd. En dat alles terwijl wij er gewoon op konden wachten. Wij zijn overtuigd en hebben de weg naar iPhoniels gevonden.

Super snelle service.

Zoals hierboven al geschreven, super snelle service. Ben zeer correct geholpen ga iPhoniels zeker aanbevelen. Nog maals dank.

Superrr

Djw topper niels voor de twee superr mooie mobiels en je goede service zoals altijd djw topper

Behulpzaam, goede uitleg, neemt de tijd voor je!

Goede service en betrouwbaar

Kom er al jaren ik rij er helemaal vanuit Elst naar druten toe. Gewoon eerlijk en betrouwbaar. Daar hou ik van. En de prijs is ook gewoon goed. Ga zo door Niels

De beste van Nederland!

Super snel geholpen, deskundig, erg prettig in de benadering en goede prijs kwaliteitsverhouding.

Aankoop telefoon en scherm reparatie

Nieuwe telefoon gekocht zeer goed advies en tijd ervoor uitgetrokken. Alles overgezet naar nieuwe telefoon. Schermreparatie uit laten voeren met een uur was hij klaar en fijn en snel mail contact gehad

gelijk hulp aanbieden -

heel positief duidelijk uitleg wat je beter wel of niet kunt doen en het probleem oplossen

Uitstekende en snelle service

Telefoon was binnen 24 uur weer gemaakt :)

Mijn telefoon was in ‘t water gevallen. Niels in het weekend geapt en gelijk een reactie terug. Binnen 24 uur deed mijn telefoon het weer. Top service!

Snel en betrouwbaar

Scherm van mijn telefoon was door val gebroken. Snel en goed gefikst!

Altijd goed bij Iphoniels!

Heel goed. Kom al paar jaar bij Niels en altijd tevreden weer weg.

snel en goed!

Niels helpt snel, vakkundig en met een glimlach !

Makkelijk snel en goed

Makkelijk snel en goed

Super geholpen bij iphoniels, s middags mijn telefoon stuk, iphoniels opgebeld en s avonds was ik al weer gelukkige eigenaar van een nieuwe iphone! Super service!

Prima service, goed geadviseerd

Ervaring laat zich in die vier woorden samenvatten.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.