Snel geholpen

Snel en goed

Snelle en uitstekende service!

Snelle en uitstekende service! Nieuwe toestel is meteen klaar voor gebruik en alles wordt netjes overgezet en ingesteld door Niels. Professioneel en eerlijk advies.

Vriendelijke mensen en verstand van zaken. Hadden iPad eerst bij een ander bedrijf in reparatie. Duurde erg lang (bijna 6 weken) en uiteindelijk gaf dit bedrijf aan dat de iPad niet meer te repareren was wat wij erg vreemd vonden. Bij Iphoniels hebben ze er toen kort na gekeken en was snel duidelijk dat zij veel meer verstand van zaken hadden. Binnen een paar dagen was de iPad weer gerepareerd. Mijn zoon was heel erg blij.

Super service

Mijn iPhone ingeleverd voor een scherm reparatie en kon hem binnen 20 minuten ophalen super service!!

geweldig

Andere telefoon gekocht. Weer geweldig geleverd en geïnstalleerd. Voldoet 100% aan de verwachting.

Super Service!

Bij Iphone Niels een nieuwe telefoon gekocht en hij neemt de tijd om alles erover uit te leggen en een gedegen advies te geven over welk toestel bij mij past. Vervolgens heeft hij voor mij alles overgezet, zodat ik hem meteen kon gebruiken!

Hartelijke ontvangst alsmede veel kennis.

Niels heeft mij uitgebreid ingelicht en bij de aanschaf van mijn volgende apparaat maak ik graag gebruik van zijn kennis!

Snel en netjes geholpen.

Zelfs in deze tijd wederom goed geholpen.

Fijn contact

Snelle service en goede uitleg bij problemen

Geweldig Vriendelijke Goede Service

Je word vriendelijk ontvangen, uitstekend geholpen... wachtend met een heerlijke bak koffie hebben wij dit ervaren als een Top zaak, vakkundig en behulpzaam. Wij zijn meer dan tevreden en raden Iphoniels dan ook van harte aan!

Goede snelle service

Op dezelfde dag geholpen. Mee gedacht met de oplossing en binnen paar uur klaar.

Perfecte service

Zoals altijd als er iets is, wordt door Niels een perfecte service geleverd.

Goede kwaliteit van werkzaamheden. En komt afspraken na.

Klantvriendelijk

Prima reparatie

Reparatie wederom snel en netjes uitgevoerd

Top. Bedrijf

Helemaal super zoals ik daar gisteren ben ontvangen !!!

Coronavrije ontvangst met koffie. Behulpzame en keurige uitleg over het product wat je aanschaft. De service is uitmuntend en tot mijn verrassing nog een mooi cadeau gekregen. Prijs met betrekking tot het product ten opzichte van dezelfde produkten die elders worden verkocht, ligt hier beduidend lager..

Snel en goed!

Snelle en goede service!

Top, prima service

Goede service, verstand van zaken en klant vriendelijk

Gewoon hele goede service en advies!

Op zoek naar een refurbished iPhone bij Niels langs gegaan, ruime keuze en prima advies. Na aankoop alles netjes overgezet op de nieuwe telefoon.

Uitstekende dienstverlening

Uitstekend geholpen. Goed geadviseerd en prima service en nog een lekkere kop koffie op de koop toe.

Top service Niels

Scherm kapot, brengen en 2 uur later klaar, super service

Uitstekende persoonlijke service en goed advies, aanrader!

Zelden ben ik op een dergelijke goede manier geholpen. Niels is betrokken, geeft een duidelijk en eerlijk advies. Tevens heerlijk koffie, kortom als straalt kwaliteit uit. Wij komen snel weer terug!

Hartstikke goed

Top service en dezelfde dag komen en het word gemaakt ✅

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.