Top kwaliteit

snelle super goede service en advies voor een lage prijs

Top service!

Ik ben al langer klant bij Niels en ik ben heel tevreden. Hij komt zijn afspraken na, heeft een supersnelle service. Altijd tijd voor een praatje en koffie. Maar het belangrijkste, alle reparaties worden goed en betaalbaar uitgevoerd inclusief garantie.

top

Snel en correct

Goeie en sneller service

Hele snelle en goeie service

Prima alternatieve ontvangst met koffie, heater en deskundig advies!!

Corona ontvangst achter plastic schuifdeur met luikje, maar desondanks zeer naar tevredenheid geholpen. Puike koffie overigens onder de terrasheater

Prettige omgang en prima service

Gewoon goed geholpen worden no nonsense.

Top Service!

Super netjes en alles goed geregeld komt afspraken na.

Als prima ervaren,

Als prima ervaren, goede en nette servies. Gastvrij ontvangen. De geharde opplakglaasjes voor een iPhone zijn zeer netjes en goed geplakt. Goede en snelle reparatie servies. En nette verkoop van gebruikte IPhone Een min puntje opplak folie voor een ander merk gsm als wat minder ervaren. (Ging snel los op de hoeken.).

Vakwerk op maat

Voor alle problemen met iphone of ipad weet hij de oplossing of gaat hij de oplossing voor je zoeken. Vakwerk , en koffie terwijl je wacht

Uitstekende service!

goede en snelle service

Als bedrijf zijnde moet ik altijd op mijn telefoon kunnen rekenen. Dus als deze kapot is moet dat snel geregeld worden. Dan zit je bij Iphoniels op het goede adres. Hij heeft me altijd netjes en snel geholpen en tegen een redelijke prijs.

Ik heb mijn telefoon laten maken bij iPhoniels. Helaas waren er enkele proberen voortgekomen waardoor ik terug moest komen. Dit is vervelend maar het blijft gevoelige elektronica. Ik heb een leen telefoon gekregen en uiteindelijk heeft Niels alles netjes opgelost!

ervaren als zeer positief

goede uitleg

snelle service

Alles vlot geregeld, hulp bij overzetten gegevens.

Vandaag een nieuwe IPAD gekocht voor onze dochter nadat we te horen kregen dat de oude helaas niet meer te repareren was. Snelle levering bedankt voor de service. Als ik de volgende keer weer iets nodig heb kom ik zeker vanuit Oss naar Druten gereden. Niels bedankt.

Prettig, vakkundig, behulpzaam en geduldig.

Voldoende keuze. Uitgebreide uitleg en Corona vriendelijk.

Super snel gefikst

Appje sturen, telefoon brengen, op afgesproken tijdstip klaar!

Uitstekend service!

Niels werkt netjes en snel! Heel beleefd tegen zijn klanten. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Top Service

Ik kon snel terecht en samen overlegd wat de beste oplossing was.

Perfect!

Super top! Niels heeft me ontzettend goed geholpen met mijn telefoons. Heb nu al twee keer een telefoon gekocht bij Niels en blijf ook zeer zeker terug komen, hij legt alles uit en neemt de tijd voor je! Zelfs via de mail was hij erg behulpzaam. Echt een aanrader!

Top service!

ik beveel iPhone Niels zeker aan top service, had gebeld voor een afspraak kon gelijk Terecht. En me problemen professioneel opgelost en er advies over gegeven kortom volgende keer ga ik zeker weer naar iPhone Niels!

snel & secuur

snel & secuur

Meteen geholpen , die geen phone achter hoeven laten, erg fijn!

Hele goede service

Prettig en snel geholpen onder het genot van een kopje koffie

correct en serieus met zijn vak bezig allen maar aan te bevelen

super service

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.