Geweldige ervaring zeer deskundig in een woord TOP

Hallo Dit was mijn eerste keer ,wel eens van gehoord Maar nu ik problemen had met mijn iPhone maar even een afspraak gemaakt Zeer vriendelijk ontvangen gedege uitleg over de bestaande problemen van mijn iPhone,en wat de mogelijkheden waren kosten Annalise gemaakt en tot een oplossing gekomen Een andere iPhone gekocht zonder aandringen en zonder verkooppraatje gewoon goed en snel geholpen Mijn dank iPhoneniels Avzee

Correct, transparant, meedenken, dienstverlening op maat

De dienstverlening van iPhoniels is compleet. Directe beantwoording van vragen en het oplossen van problemen wordt steeds gedaan vanuit klant-oogpunt en niet vanuit omzet-oogpunt. Erg tevreden over de wijze waarop en de snelheid waarmee ik steeds wordt geholpen. Kwaliteit en betrouwbaar....

SUPER service !!!

Onaangekondigd aan de deur staan, en dan toch snel en vakkundig geholpen worden. Dat noem ik nog eens service en “hart voor de zaak”.

Probleem direct goed ingeschat en kenbaar gemaakt. Duidelijk verhaal. Vervolgens bij aankoop nieuwe telefoon alles binnen een dag geregeld.

Goede, snelle service, klantvriendelijk

Ik kon heel snel terecht met mij kapotte telefoon. Klantvriendelijk en een goede snelle service

Super goed!

Super fijne service! Word altijd snel geholpen!

Super advies, eerlijk en betrouwbaar.

Niels neemt de tijd voor je vragen en is behulpzaam. Goede en eerlijke adviezen. Volgende keer een probleem met IPad of IPhone? Dan ga ik zeker weer naar Niels om te kijken wat er gedaan kan worden.

Niels is betrokken en heeft verstand van zaken !

Hele fijne service!

Zeer netjes en Correct geholpen hij neemt alle tijd voor je goede uitleg echt super ik zal zeker ook meerdere mensen naar toe sturen wat ik in het verleden ook al gedaan heb

Helemaal super weer geholpen

Helemaal super altijd netjes en vriendelijk

Staat voor je klaar en altijd vriendelijk

Leverd zeer goed werk af en ook perfecte toestellen die hij je aan raad zou niet meer naar ander gaan en je krijgt ook nog lekker bakje koffie bij

Prima ervaring, klantvriendelijk, deskundig.

De titel zegt genoeg. Vriendelijk ontvangen, deskundig en transparant.

heel vriendelijk en is zo snel mogelijk klaar met je telefoon en

top

persoonlijk snel en goed.

behulpzaam, klantvriendelijk

Snel geholpen, zeer goede service, zeer klantvriendelijk

Zeer kundig, behulpzaam en zeer klantvriendelijk.

Heel positief en prettig!

Prima en snel geholpen met gedegen advies.

Ik kon zeer snel terecht bij Niels en kreeg ook gauw antwoord/uitsluitsel. Toen bleek dat de Iphone niet reparabel was, werd ik goed geadviseerd over de alternatieven.

Altijd super goede service

Snelle en goede service! En een fijne vent...

Goed geholpen!!

Super service!

Snelle levering en goede service.

vlot en professioneel geholpen,

als zakenman heb je nooit geen tijd, en kan je zeker geen kapotte telefoon hebben, geen probleem, tijdens een gezellige praatje, maakt Niels even snel en professioneel je telefoon

Op een fijne en nette manier behandelt. Zeker een aanrader!

Op een fijne en nette manier behandelt. Zeker een aanrader!

Kwaliteit en service

Ik kom al jaren bij Niels. Mijn ervaring is, vanaf dag 1, uitstekend. Zelfs in zijn vakantie heeft hij mijn scherm vervangen. Dat is pas service!! Ik zou Iphoniels een ieder aanraden.

Snel en vriendelijk

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.