Top bedrijf

Wordt snel goed en professioneel geholpen

goed geregeld

snelle hulp ,vriendelijk

Super goede/snelle service!

Wij kunnen iedereen Iphoniels aanraden!!

Prima afhandeling snelle service

Top service en een vakman 👌🏻

Telefonisch contact gehad een afspraak gemaakt netjes geholpen kwaliteit ten top!!

Ondanks de Corona perikelen zijn we prima geholpen door Niels. Wat natuurlijk jammer was dat we buiten moesten blijven staan uiteraard begrip voor de situatie veiligheid boven alles maar misschien had de afscheiding ook binnen gekund ? Dat was helemaal prettig geweest! Verder prima service en wij zullen met volle tevredenheid Niels aanbevelen

Goede service/advies voor een goede prijs.

Eerlijk en deskundig advies gekregen voor reparatie van mijn Iphone 7 en voor de aanschaf van een andere Iphone.

goeie service zelfs in de corona tijd

ondanks corona toch goed bereikbaar en geoie service verleend

Super, kundig en super klant vriendelijk

Qua beschikbaarheid en service ook nu in de Corona tijd, top dienstverlening

Je kunt er altijd gelijk terecht, top service

Doet wat hij zegt!

Een a-grade telefoon op de site besteld, wordt later door Niels gebeld dat hij de bestelde telefoon eigenlijk geen a-grade status vindt en zorgt dat het een andere vergelijkbare telefoon wordt die wel de status a-grade heeft.

Snel en netjes

Snel geholpen en ziet er netjes uit....

Flexibel, vriendelijk, professioneel

Niels is gewoon goed. Hij geeft prima advies en komt zijn beloftes na. Ook s'avonds.

TOP

Nog steeds dezelfde kwaliteit qua reparaties! TOP!

Super service, verstand van zaken. Zeer aardige man

Gebeld voor een schermreparatie. Kon direct terecht. Super vriendelijk. Ook in de deze rare tijd. Kreeg gelijk een kopje koffie aangeboden. Moest door de maatregelen buiten wachten, als ik er op wilde wachten. Maar in het mooie weer en een kopje koffie helemaal goed. Super tevreden met iPhoniels.

Goeie service

Niels neemt echt de tijd om alles in de pintjes voor je geregeld te hebben, zelfs via het bellen

Snel en deskundig geholpen

Zelfs in deze lastige Coronatijd goed geholpen. Contact en reparatie met een afstand maar niet afstandelijk.

Zeer goede service

Ik kom al jaren bij iPhone Niels. Niels werkt netjes, heeft een goede service, denkt met je mee en is niet duur.

Heel prettig

Snelle service , goede uitleg

Toppie!

Prima, snel en vakkundig

Afspraak gemaakt, paar uur later mijn iPhone weggebracht en weer een paar uur later opgehaald. Prima service!

Super service

Nette ontvangst denkt mee en snel klaar

Geweldige service

Wederom goed geholpen. Niels denkt altijd mee en komt zijn afspraken na. Zeer tevreden dus!

Helder, klantvriendelijk en extra service

Ondanks de lastige omstandigheden van nu, ben ik op een professionele, klantvriendelijke en op een “veilige” manier geholpen. ik ben inmiddels helemaal blij met mijn aankoop van de IPhone 8 Plus en heb nog een klein verzoek om hulp gedaan waarop ik nog wacht op antwoord.

Zowel zakelijk als privé, reparatie en nieuw kom ik voor de telefoons bij Niels. Service is altijd geweldig.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.