Superservice, snel en vriendelijk

Hele goede service, legt goed en begrijpelijk uit, is zeer vriendelijk en correct. Snelle reparaties die gewoon goed zijn, zoals het hoort.

Prima en fijne service.

Niels is een echte vakman!

Mijn ervaring met Niels is geweldig, hij heeft een oude, trage iMac omgetoverd tot een snelle machine waardoor ik weer een tijd vooruit kan. Niels is fijn in de omgang en komt zijn afspraken na. Een echte vakman, dankjewel!

goeie service

goed geholpen

Uitstekend!

Erg gepassioneerd en veel kennis!

goed!

ik hoef maar contact opnemen en kan gelijk terrecht. de reparaties worden goed uitgevoerd ben nog nooit ontevreden terug geweest. contact is goed. niks aan op of aan te merken.

prettig!

Rustige persoonlijkheid en uitleg voldoende !

Niels is deskundig en weet wat hij doet. Batterij is in no time vervangen en kwaliteit is top! Zou iedereen aanbevelen om naar Niels te gaan!

Snel en altijd correct

Niels is altijd correct en snel antwoord.

Superr is niels

Altijd goede service en netjes geholpen altijd en snelle levering ook als ik me kapotte mobiel opstuur binnen no time weer terug met de post niels is the best djw topper voor de aankoop

Snel en vakkundig geholpen, top!

Scherm van IPhone 7 dezelfde avond nog vervangen.

Super eerlijk en vriendelijke man

Is echt een superbedrijf. Niet opdringerig of haastig. Prijzen zijn goed en hij is zeer kundig. Een dikke 10 Super we zijn ook zeer blij met onze aankoop ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Zeer goed en snel geholpen

Zo hoort het te zijn als hij zo door gaat met zijn service blijft zijn bedrijf succes vol, uiterst correct man.

Betrouwbaar adres met super service

Betrouwbaar adres met super service. Met een probleem kan je vrijwel direct terecht!

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig een nieuw scherm op mijn iPhone 7s plus

Uitstekend adres

Niels een man die weet waar hij over praat en die goede adviezen en overwegingen geeft die hout snijden. Kortom ik kan hem een ieder aanbevelen.

Uitstekend en snel geholpen (overzetten van gegevens) met het aanschaffen van een IPhone 8.

Betere specialist is niet te vinden snelle goede service klantvriendelijk top ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ช๐Ÿฟ

weet wat hij doet !

Je word goed geholpen en direct indien je afspreekt en het kan

Snelle eerlijke service

Erg goed geholpen. Oude telefoon bleek helaas kapot, maar gelukkig had hij nog een ander toestel liggen wat me wel aanstond. Verkoop gelijk rond gemaakt, alle gegevens overgezet en een hoesje erbij gekregen. Dat allemaal voor een scherpe prijs!

Geweldig advies bij de aankoop!

Niels heeft mij goed begeleid bij de keuze om de telefoon te kopen die echt bij mij past. Daarnaast zijn ook al mijn gegevens met de nodige geduld overgezet op mijn nieuwe telefoon. Super fijn!

Hij heeft heel veel goede kwaliteiten!!

Geweldig, zeer behulpzaam.

Heel goed zoals altijd!

Erg vriendelijke ontvangst. Altijd bereid om mee te denken en alles in het werk te stellen om je probleem op te lossen!

Uitstekend geholpen

Zeer kundig en heel service gericht

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.