Pluspunten

Snelle service, vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

Snelle en adequate service

Oplaadkabel was beschadigd. Werkt nog wel maar voor hoelang .... Ik kocht een gebruikte telefoon dus kan gebeuren. Controle van accessoires vooraf is tip voor Niels.

Pluspunten

neemt alle tijd voor je. deskundig advies, zeker aan te raden. klantvriendelijk.

Pluspunten

Betrouwbaar en super

Betrouwbaar en super

Pluspunten

Super goed geholpen. Snel geleverd. Fijn contact

Pluspunten

Uitstekende service, Prima prijs kwaliteit verhouding, Goede koffie.

Pluspunten

Super goede service!

Pluspunten

Fijne openings tijden, ook 's avonds Snelle service Indien gewenst, aanvullend advies Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding Snelle reactie op vragen/aanmeldingen

Pluspunten

Wederom snel en vakkundig geholpen!

Pluspunten

Vakkundig Eerlijk Snel Vriendelijk Top service

Alles was perfect

Pluspunten

Het blijft ongelofelijk, wat een geweldig bedrijf. Inmiddels mijn derde telefoon daar gehaald en twee laptops. Niels blijft mij verbazen, zijn service gaat erg ver, en zonder enige problemen. Ik moet er bijna een half uur voor rijden, maar dat is het dubbel en dwars waard. Altijd vriendelijk en zeer kundig, daar kunnen nog veel bedrijven een voorde;d aan nemen. Geweldig, de volgende wordt ook weer bij Iphoniels.

Totaal geen

Pluspunten

Goede service. Goed advies. Niels heeft verstand van zaken. En alles snel geregeld.

Pluspunten

Goede en snelle service!

Pluspunten

snel, vriendelijk, eerlijk

Pluspunten

Persoonlijk advies, goede keuze, faire prijzen.

Pluspunten

Niets staat altijd klaar en heeft altijd een oplossing echt een top bedrijf

Pluspunten

Na veel plezier gehad te hebben van mijn iPhone 6 had hij het begeven . Had al veel goede berichten gehoord in de familie van iPhone Niels Gebeld en kon meteen terecht en heb meteen een iPhone 8 zonder twijfel bij Niels gekocht . Zeer vriendelijke man en heeft meteen alles overgezet voor een goede prijs met 1 jaar garantie . Zeer goed geadviseerd en ben super tevreden ! Alles werkt veel sneller en heb weer genoeg ruimte de komende tijd . Zal iedereen aanraden om bij Niels langs te gaan . Niels bedankt en tot de volgende keer !

Pluspunten

Altijd bereikbaar, snelle service, zeer klantvriendelijk, reparaties aan mijn iPhone en iPad aan een scherpe prijs

Pluspunten

Reparatie woord netjes en snel uitgevoerd. Het werk plek ziet er prima uit.

Pluspunten

Het is makkelijk een afspraak te maken. Je wordt deskundig en enthousiast geholpen. Niels neemt ruim de tijd voor je. Geeft echt vertrouwen. Een kopje koffie en alles wordt na de aanschaf van een nieuwe telefoon keurig overgezet. Kortom aanrader.

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en snel klaar.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.