Top service en snelle levering

Heel veel keuze Top service Snelle levering

Precies zoals verwacht

Had het eea nodig om een antiek lampje uit Frankrijk een beetje authentiek aan te passen om te laten branden met een moderne ledlamp… Ruime keus in snoertjes en wat ik verder nodig had om in de sfeer te blijven… Dat de bestelling wat langer op zich liet wachten… tja dat lag toch echt aan de vervoerder…

Goede producten

Snel verzonden en handige producten.

Alles positief.

Snelle levering en er was een onderdeel niet goed wat snel werd toegestuurd. Geen schroefdraad in een schroefdop, niet zichtbaar dus niet te voorkomen. Direct opgestuurd. Daarna een kabel trekontlast schroefje (doorzichtig) zelf kwijtgeraakt en is gewoon direct opgestuurd. Top!

Very satisfied

Fast delivery, nicely packed, good product as per description All good

Snel bezorgd en redelijke verzendkosten

Twee plafondkapjes; snel verzonden, goed verpakt en gepaste verzendkosten.

prima producten waar we inmiddels vaker onze inkopen hebben gedaan

Uitstekende producten en snelle service

Alles wat ik besteld had was van een zeer goede kwaliteit, goed verpakt en de volgende dag geleverd.

Snelle reacties op bestelling en vragen.

Fijne reacties op mijn vragen en snelle leveringen.

Mooie producten en bedrijf!

Al meerdere malen hebben we hier spullen besteld om eigen lampen in elkaar te zetten en hiermee écht iets unieks in huis te hebben. Goede kwaliteit en als er iets achteraf toch niet voorradig is krijg je hier keurig bericht over en storten ze het bedrag snel weer terug, heel fijn! We komen hier zeker vaker winkelen : - )

Lovely linen

The service of ordering some light cords was straightforward, and the order was delivered promptly. The quality of the linen cords is lovely, and we'll definitely order more in the coming weeks.

Snelle levering van top product.

Waterdichte lamphouder en mooie vintage kabel werden snel geleverd.

Zoals verwacht

Tijdig geleverd en producten naar verwachting

alles perfect

alles perfect

Ik bestelde onderdelen om zelf een lamp te maken en ben heel tevreden over mijn ervaring met Kynda Light. De onderdelen zijn van mooie kwaliteit, werden snel geleverd en zaten goed verpakt. Alles klopte, en het gaf me meteen vertrouwen om aan mijn project te beginnen. Fijn dat er een webshop bestaat die zoveel moois aanbiedt voor wie graag zelf iets maakt. Bedankt voor de goede service!

snel en goed

goede prijs en snel geleverd

Ik zal zeker weer bij Kynda Light kopen als ik spullen voor lampen nodig heb

Goede producten, snelle verzending, Prima verpakt en een overzichtelijke website.

Persoonlijke benadering bij maken van keuze en heel goede service.

Bij de aanschaf van strijkijzersnoer werd ik erg goed geholpen in het maken van een keuze. Ik kreeg een aantal samples opgestuurd zodat ik het product ook daadwerkelijk kon beoordelen. De definitieve bestelling werd snel geleverd. Het strijkijzersnoer Jute Raw Blond is gebruikt om een aantal lampen aan te sluiten in onze boswachter-paviljoen. De natuurlijke uitstraling is super!

Snelle service en betaalbaar

Mooi kabeltje besteld via de website. Heldere communicatie en snelle levering. Product zoals online beschreven is. Daarnaast veel goedkoper dan andere aanbieders.

goede en betrouwbare partner en alles verliep zoals men had beloofd

Ik ben tevreden over mijn aankoop. De artikelen die ik bestelde zijn zoals ze werden voorgesteld op de site. mijn bestelling is aangekomen zoals werd aangekondigd. Ik zal in de nabije toekomst nog een bestelling plaatsen omdat ik tevreden ben van Kynda light. Is een aanrader !

Altijd goed, mooie spullen, snelle verzending

Alle bestens

Veel keuze, snelle levering

Voldoende informatie op de website om de juiste producten bij elkaar te zoeken om een eigen lamp samen te stellen. Veel keus in snoeren en fittingen. Snel geleverd!

Kwaliteit en supersnel

Gigantisch me keuze aan kleuren Goeie kwaliteit En snelle levering

Goede service, mooi product

Helaas na 15.00 besteld(15.35)te laat voor levering volgende dag. Bij opmerkingen in het bestelproces verzocht om het alsnog dezelfde dag te versturen. Even later de melding dat het product was verzonden. Top! Helaas gooide PostNL roet in het eten omdat het zo”druk”was.

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!