Mooie site. Mijn bestelling kwam, goed verpakt, de volgende dag binnen

Goede en snelle service

Levering netjes verpakt en alles goed en snel geregeld

Snel en goed geholpen

Ik had iets niet goed gedaan bij het bestellen! Helemaal goed en snel opgelost!

Vlotte service en vriendelijk!

Heel fijne ervaring. Meteen geholpen via chat met een klein vraag en via mail voor een bestelling. Top!

goed!

leuk product

Overzichtelijk en goed

De website zit overzichtelijk in elkaar en de info is goed. Bestelling netjes verpakt geleverd.

aanrader

Super dat ze kosteloos een voorbeeldsnoer toesturen voordat je een bestelling doet en alles was er snel en zag er perfect uit!

Goede mooie spullen, prima levering

overzichtelijke website makkelijk te bestellen goede spullen enig nadeel vind ik de verzendkosten

Goed en snel

Als eerste:super dat je proef exemplaren (strijkijzersnoeren) toegestuurd kan krijgen. Omdat ik 2 zwarte besteld had en deze op n gegeven moment uit de zakjes waren, wist ik niet meer welk nummer bij welk monster hoorde. Door goed op de site te kijken kwam ik er toch uit. Daarna 5 meter besteld welke met brievenbuspost snel geleverd werd.

Nadat ik eerst een proegstukje had ontvangen voor de kleur. Kwam de werkelijke bestelling ook snel binnen.

Erg snel en prettig, ook bij een probleem met een fitting

De bestelling was er snel en de spullen zijn mooi. Een fitting ging stuk, maar we kregen meteen een behulpzame reactie: nieuwe fitting en uitleg. Erg prettig!

Goed.

Goed product en snelle levering.

Prima en snel geleverd

Helemaal tevreden

Betrouwbaar en snel

Wat je besteld voldoet aan beschrijving en foto's. Levering volgens afspraak.

Super service

Mooie producten ontvangen en een super vriendelijk bedrijf! Verkeerde fitting ontvangen, gemaild en heel snel reactie terug. De volgende dag de goede fitting in huis en de ander mochten we houden voor een ander projectje. Echt een top service!

Top Service!

Prompte und zuvorkommende Kommunikation und Hilfestellung. Bestellte Produkte genau wie beschrieben; 1A Preis-Leistungs-Verhältnis. Unkomplizierter und schneller Versand. Werde definitiv wieder bei Kynda Light bestellen. Herzlichen Dank für alles!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, compleet, juiste verpakking.

Bestelling snel in huis, handig dat het op een afhaalpunt geleverd wordt. Alle bestelde artikelen gekregen en in prima staat. Verpakkingsmateriaal niet meer dan nodig. Heel tevreden!

Ruim aanbod en vlotte levering

Wij zijn erg tevreden met onze aankoop van Kynda Light. De onderdelen werden snel en correct geleverd. Wel zaten er wat krassen op de light bulbs die we besteld hebben. Glazen lampen via post versturen is natuurlijk altijd een risico, dus dat laten we zo (valt ook niet heel erg op), maar verklaart waarom we geen 10 geven als beoordeling.

Heel tevreden

Duidelijkheid over levertijd op de site en producten supersnel in huis. Alles netjes geleverd. Geen op- of aanmerkingen over!

Snelle levering, goed product

snel geleverd, product voldoet aan de verwachting. Top service om gratis kleine stukjes op te kunnen vragen

Correct en goed verpakt

Anderen mogen hier zeker een voorbeeld aan nemen, TOP !

Klantvriendelijk

Kwaliteitsproducten. Zeer klantvriendelijk. Prima service!

Zeer de moeite waard

Goede producten, snelle levering

Super snelle levering en fantastische kwaliteit.

Wij bestellen intussen een jaar onze strijkijzersnoeren bij Kyndalight en keer op keer worden ze super snel geleverd. De kwaliteit is top, dus wij blijven vaste klant!

Super snel gratis samples ontvangen

Ik was op zoek naar een strijkijzersnoer. Via de website heb ik een aantal samples besteld. Kostte niks, ik had ze super snel in huis en fijn om zo te kunnen kiezen. Top!

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!