Mooi pakketje en snelle bezorging

Ik bestelde voor het eerst bij Kyndra Light. Het bestellen was eenvoudig . Ik wilde ( omdat dit de eerste keer was) graag achteraf betalen. Fijn dat het kan! Het pakketje kwam op dinsdag ( vrijdagavond besteld) Voor ons was het snel genoeg. Het betalen via Klarna vond ik wat omslachtig.

Uitstekende service !

Snelle levering en keurig verpakt!

Gewoon helemaal goed!

Bestellen van strijkijzersnoer via website ging zonder enkel probleem en afhandeling en levering heel vlot en prima. Geen minpunt te verzinnen.

Goed ingepakt , goed aangekomen , ziet er goed uit . Nu nog enkel testen :-)

Snelle en goede service

Fijn om snel onderdelen in huis te hebben. Goed verpakt. Zeer tevreden.

Mooie materialen vlot thuisbezorgd.

De webshop is helder, eenvoudig en met goede foto’s. De afhandeling is heel correct en Kyndalight is goed bereikbaar in communicatie.

Wij kregen de fitting niet los, na tips via de chat (er werden zelfs filmpjes voor ons gemaakt tijdens het chatten van hoe we technisch moesten handelen). Dat mocht niet baten. Mogelijk tijdens fabricage te strak aangedraaid. Daarom stuurde Kynda Light een nieuwe fitting die zij al voor ons losmaakten mét een chocoladereep erbij. Als dat geen service is..!

Snelle en nette levering

Ik had twee fittingen online besteld en deze werden snel en netjes geleverd.

We vroegen om strijkijzersnoersamples op te sturen om te kunnen inschatten welk kleur we zouden kiezen. Werd na 3 dagen toegestuurd, kon in de brievenbus. Via mail vlot contact gehad! Wij zijn tevreden en zullen kopen.

Netjes snel en keurig geleverd.

Was snel in huis netjes verpakt nog niet kunnen testen op kwaliteit maar oogt solide

Goede snelle service.

Het geleverde product kwam gebroken aan, binnen een dag werd een nieuwe geleverd. Top service!

Goede en snelle service

Goede prijzen en levering

Goedkoper dan op andere site en levering binnen aangegeven tijd. Alleen zijn kleuren van snoeren soms lastig in te schatten, maar dat geven ze zelf ook aan.

Super netjes geleverd met een persoonlijke touch

Alles keurig ontvangen. Netjes verpakt met een persoonlijk kaartje. Hier kan je zeker bestellen !

Goede ervaring

Ondanks een aankoop van enkele eurootjes (snoerschakelaar) werd ik behandeld alsof ik iets duur had gekocht. Daarnaast, traject levering was duidelijk en de schakelaar was exact als in de omschrijving op de site. Kortom, een zeer goede ervaring.

Hele fijne ervaring

Ik wilde een sample bestellen van een snoer. Ik ben zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice. Ik ga zeker mijn volledige bestelling hier doen

Voor 2e keer besteld en net als 1e keer : volgende dag in huis, netjes verpakr, compleet, goed van kwaliteit Op naar de 3e keer!

Ongeschikt product

Op de site beschreven als voor LED-geschikte snoerdimmer bleek dat niet te zijn, met als gevolg kortsluiting en schade.

Vlotte service, ruime keuze.

Er was een probleem bij bestelling ik heb dit gesignaleerd en het werd meteen correct opgelost

Perfecte service

Proefstalen aangevraagd die gratis werden opgestuurd Toen een goede keuze kunnen maken Top !!!

Klantgericht en betrouwbaar

De website is duidelijk en gebruikersvriendelijk. De levering vindt plaats volgens afspraak. De produkten zijn zoals de site dat aangeeft. Heerlijk voor een consument.

Goeie servies

ga zo door

goed spul

snel en correct geleverd

Product zoals verwacht. Goede communicatie

Uitstekende service en netjes op tijd geleverd.

Op tijd, juiste artikelen en goed verpakt. Top!

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!