Kwaliteit

Snelle en correcte levering, kwalitatieve producten

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering

Snelle levering!

Ik vond het mooi dat ik eerst gratis samples thuis bezorgd kreeg, daardoor heb ik een goede keuze kunnen maken. Snelle en nette levering

Snelle levering, goede prijzen

De fittinghoezen waar we al lang naar op zoek waren werden goedkoop aangeboden en snel geleverd! Goede kwaliteit! Heel tevreden.

Kwaliteit producten en snelle levering, dus goed

Prima.

Snelle informatieve chat op zondag. Binnen twee dagen bestelling binnen.

Fantastische service

Goed materiaal en zoals belooft netjes op afgesproken datum geleverd.

Perfect snoer gevonden voor onze lamp!!

Goede en snelle service

Super handig om een gratis sample te ontvangen

top

prima op tijd geleverd fijn eerst proefmonsters

Zeer snelle respons

Via de mail meteen reactie

Snel, correct, alles heel goed.

Alles heel goed.

Snelle service!

Snelle service met het toesturen van de stalen. Erg handig om zo een keuze te kunnen maken!

Zeer snelle service

Snelle en correcte service. Mooie producten

Ze waren iets vergeten en kreeg het snel na geleverd!!

professionele website

Levering was snel, aanbod is ruim, duidelijke foto's en specificaties, chat was meteen beantwoord.

Snelle ,vlotte levering. Kwaliteitsvolle materialen. Veilig verpakt. Behulpzame en vriendelijke dienst na verkoop. Een aanrader.

Samples bestelt en daarna de juiste kleur snoer, nog niet ontvangen , dus kan nogniet goed beoordelen

lekker snel geleverd

goed hoor

Correct

Groot assortiment

Mooie strijkijzersnoeren.

Gewoon goed.

keurig geleverd en snel...

Prima snel geleverd ..ben blij met mijn mooie lampjes .Precies wat ik bedoelde ..!!

Snelle super service

Eerst een sample aangevraagd van 3 aderige kabel wat geen probleem was. Zeer snel ontvangen en op basis daarvan mijn echte bestelling kunnen plaatsen. Binnen 1,5 dag had ik 10 meter binnen van de kabel die we wilde hebben. Top service en zeer snel

Snelle levering en prachtige producten

Mooie producten en een snelle levering. Een keer iets vergeten en dit kon nog toegevoegd worden op de order na contact met een vriendelijke medewerker. Erg tevreden

Snel geleverd en goed product.

Aldebaranweg 16 F

8938 BD Leeuwarden

+310202051006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!