snelle verzending

snelle verzending , onderdelen om lamp te maken ontvangen in prima staat , mooie fitting en snoer . bedankt

Snel en to the point!

Heel netjes geleverd, en snel!

Zelfs in Corona tijd snelle levering

Waar ik op sommige pakjes wel een week moeten wachten,was Kynda light snel met versturen. Strijkijzersnoer nog niet in gebruik, dus daar kan ik nog niks over zeggen.

Snelle en vlotte levering

Prima verzorgde zending

Pakket zag er goed en compleet uit. Lampen nog niet getest. Al met al, goede spullen.

Top producten

Mooie lamp kunnen maken

Snelle service, mooie producten

Fijne website met mooie producten. Zal hier zeker nogmaals bestellen

Goed en slecht

De bestelde lampen en het snoer is prachtig. De bestelde schakelaars en stekkers zijn niet van al te beste kwaliteit. Ze sluiten ook niet goed als je het snoer bevestigd hebt.

Goede keuze en snelle levering

Prima service. Professioneel en snel advies bij vraagstelling via de chat optie. Levering product is zoals beschreven. Betrouwbare en correcte verkoper. Een aanrader!

Duidelijke website, vlotte levering.

Snelle en klantvriendelijke reactie op een fout van DPD

Pakje bleek verkeerd gescand. Klantenservice heeft dat direct opgelost. Dag later al ontvangen!

Zeer positieve ervaring, zeer snelle levering

Zeer tevreden, heel positieve ervaring, zeer snelle levering

Gewoon goed, zoals het hoort!

Goede levering, goed klantenservice met vragen.

Scherpe tarieven en een Super snelle levering

De prijs is zeker scherp en het product is mooi De levering was verbazend snel Ik ga hier zeker meer bestellen Een echte aanrader Mvg Ron Gink

Snelle en keurige levering

Bestelling gedaan en netjes op tijd geleverd met een mooie prijs

Zeer snelle, goede service

Flexibel bedrijf met mooie producten aan een correcte prijs

top!

Alles snel en correct toegekomen! echt een aanrader.

Goed!

Duidelijke omschrijving van het product. goede prijs duidelijke en snelle communicatie

Je zoekt iets uit, bestelt, betaalt en de volgende dag ontvang je het. Precies zoals het hoort en verwacht. prima

PRIMA SERVICE

PRIMA SERVICE!

Fantastische kwaliteit en snelle verzending

Heel snelle verzending en top klantenservice waar je snel antwoord krijgt op je vragen.

goed product gelevert

Snelle service en kwaliteit

Veel keus in het assortiment met duidelijke foto’s en beschrijving

Super webwinkel

Snelle levering , goede kwaliteit van de producten , ik raad deze webshop iedereen aan .

Aldebaranweg 16 F

8938 BD Leeuwarden

+310202051006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!