Goede service met een uitstekende opvolging.

Alles was direct in orde en aan huis geleverd. Perfect

In een woord perfect!

We hebben mooie snoeren en leuke snoerhangers gekocht voor een leuke prijs. We kregen de samples gratis en hebben een selectie gemaakt. Wij komen terug voor de volgende lampjes!

Heb helaas nog niet mogen ontvangen

Heb begrip voor de situatie

Superproducten! Superwebshop!

Duidelijke communicatie van de klantendienst omtrent status bestelling. Bijzonder goede producten en vooral zeer snelle levering! Zeer sterk aan te bevelen!

Prima prijs-kwaliteit verhouding en levering

De artikelen zijn conform opgave op de website en de levering verliep perfect

Conform bestelling en goede kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering.

Fijne leverancier met kennis van zaken

De vragen die we over de producten hadden werden professioneel en vakkundig inhoudelijk snel beantwoord.

behulpzaam

vriendelijk geholpen bij telefonisch contact en uitgebreid advies over installatie van dimmers via de mail ontvangen (dimmer zit niet in het assortiment dus zou nog een aanvulling kunnen zijn). spullen netjes verpakt en redelijk snel in deze (corona)drukte geleverd.

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel eengoed product geleverd

Prettige ervaring. Ik ben heel tevreden.

mooie producten en snel geleverd

Goede kwaliteit van producten

Erg behulpzaam

Mijn pakje kwam door coronadrukte niet aan en was kwijtgeraakt. Er werd meteen een nieuwe opgestuurd.

Snelle service, mooie producten

We hadden het product heel snel in huis.

Voor de creatieveling een top winkel!

Mooie spulletjes, wat je krijgt lijkt op de afbeelding van de website. Je kan in een keer voor heel je project bestellen. Vlotte levering. Top

Mooi product en snel

Correcte opvolging van de bestelling

Correcte opvolging van de bestelling

Snel geleverd zonder poespas.

Snel en goed

Kabel besteld bij Kynda. Werd snel geleverd en is van prima kwaliteit. Gewoon goed dus.

Goede collectie en snelle levering

Website zoekt prettig in een grote collectie mooie lampen. Kwaliteit is prima.

Goede levering, goede service

Niet geheel duidelijk hoe alles werkt. Klantenservice legt telefonisch prima uit hoe het wel werkt. Eventuele kapotte onderdelen kunnen snel vervangen worden

Helemaal prima

Goede prijs/kwaliteit, snelle bezorging.

gewoon erg goed

veel keuze redelijke prijzen snelle levering en goed spul

Alles in orde

Snel volgens afspraak, prima zaak.

Snel geleverd, keurig verpakt. Alles zoals het hoort!

Mooie kwaliteit

Van een snoer kwamen ze een meter te kort. Dit werd netjes opgelost door bij een andere kleur een meter toe te voegen.

Aldebaranweg 16 F

8938 BD Leeuwarden

+310202051006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!