Top!!

Ruim assortiment en snelle levering!!

Snelle levering, prima snoer

Veel keuze in leuke snoeren, snelle levering en snoer staat super leuk!

Eerste kennismaking verliep vlot en netjes.

Vlotte afwikkeling van de bestelling. De werking van het snoer kan ik pas later beoordelen.

Goede winkel voor als je het licht wilt zien!

Goede, ook hippe producten voor een mooie prijs. Fijn dat je zoveel losse onderdelen kunt bestellen op een overzichtelijke website. Ook nog snel thuisbezorgd; een absolute aanrader!

Fittingen besteld, zelfde week binnen, goed werkend

Fittibgen besteld met schakelaar, binnen een paar dagen binnengekomen, draadje eraan gemaakt, werkt prima. Voor mensen zonder technische achtergrond zou een handleiding erbij leveren misschien wel handig zijn.

Snelle levering, keurig verpakt..

Snelle levering tegen lage prijs

Product was van goede kwaliteit. 6 stuks besteld, op 1 stuk mistte helaas wel een onderdeel al direct uit de doos. Vooral aesthetisch, maar wel jammer.

Alles is vlot verlopen enkel dat de tweede bestelling niet correct dezelfde materiaal de kabel was enkele mm dikker Patrick

Snel en profesioneel

Producten zijn van goede kwaliteit. Snelle bezorging (verzendkosten zouden wel wat goedkoper kunnen). Tip: zou wat meer info kunnen geven over compatibaliteit producten!), had namelijk een fitting gemaakt voor drie kabels waar door het bovenste toegangspunt er max maar 2 door passen 🤔. Dus omdat de fitting voor 3 kabels was ook snoer besteld met 3 kabels wat allemaal perfect paste behalve door het plastic bovenstuk!

Mooie materialen om zelf een lamp te maken

Snelle levering en mooie materialen voor het zelf ontwerpen en maken van een lamp.

Snelle levering, prima product.

Mooi hip snoer, goed verpakt

Een leuk goudkleurig snoer voor een hanglamp besteld. De eerste x ging het niet helemaal goed: De verzending duurde wat lang, dit lag aan de tnt post, na een mailtje zorgde de klantenservice dat het toch netjes en vlot verstuurd werd. Het snoer hangt nu en staat mooi!. Bedankt.

Snelle levering, indien vragen ook snel antwoord

Binnen de dag antwoord op onze mail en ook snel verzonden. Binnen 2 dagen aangekomen. Zeer goede kwaliteit fittingen en mooi ogend. Top!!

top

snelle goede levering

Snel en verzorgde levering.

Snelle levering. Helaas was er bij een fitting een stukje afgebroken, maar die was gelukkig overbodig.

Prima producten en service

Goede communicatie. Mooie producten. Snelle levering.

Snelle levering, goede producten

Levering snel, goed verpakt. Producten ruim voldoende. Prijs kwaliteit oké.

Uiterst tevreden

Na een snel en duidelijk antwoord te mogen ontvangen op een vraag over een product is de levering ook nog eens snel en vlot verlopen. Super content.

Top kwaliteit, snelle verzending en super service.

Intussen al een aantal keer besteld bij Kyndalight de afgelopen maanden en nog geen enkele negatieve ervaring gehad. Bij vragen krijg je meteen antwoord via email, samples worden zonder problemen (gratis!) geleverd de volgende werkdag, de producten hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn enorm tevreden!

Prima service!

Prima contact met klantenservice en snel gewenste spullen ontvangen. Ook retourzending snel en correct afgehandeld! Top.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Goede prijzen, overzichtelijke site. Bestellen gaat heel gemakkelijk en het werd snel verzonden. Heel tevreden

Mooie kleur gedraaid stoffen snoeren, perfect voor oude lampen.

Prettig contact

Prettig contact met de klantenservice. Van het snoer dat ik wilde was er niet genoeg meer op voorraad, samen tot een goede oplossing gekomen. En ook erg fijn dat je gratis samples kunt krijgen, daarmee kwam ik op een nieuw idee. En goede prijzen.

Prachtig snoer; veel goedkoper dan elders

Erg blij met mijn prachtige, gedraaid linnen snoer. Het laat mijn lampen veel mooier uitkomen. Prima levering.

Aldebaranweg 16 F

8938 BD Leeuwarden

+310202051006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!