Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de stipte aankomst, nauwkeurige metingen en nette montage. Het team wordt ervaren als professioneel en vakkundig met duidelijke uitleg. De installatie verliep vlot en er zijn moderne opties die via de app bediend kunnen worden. Al met al is de ervaring positief en is de prijs-kwaliteit passend.
vakkundig en vriendelijk personeel hebben de horren en de zonwering bij ons geplaatst.
5 September 2024
p.ploeger
dronten
Prima, netjes en correct gewerkt en goede afspraken en service
28 July 2024
Jan
Dronten
Prettige kennismaking met SCHMIT zonwering.
18 July 2024
M. G. Kroon
Dronten
Goed en duidelijk voorgelicht in showroom. En vriendelijk personeel en bij levering vlot en netjes geplaatst. Zelfs terras aan geveegd. Top.
18 July 2024
Gerrit
Elburg
We hebben goede adviezen gekregen wb de zonnecellen, deze werken goed en zijn heel netjes geplaatst. En de vervanging van het element dat door blikseminslag niet meer werkte is ook keurig vervangen, met de tip dat we dit bij de verzekering konden melden, wat we ook hebben gedaan.
2 July 2024
Christina H Nijwening
DRONTEN
Vakkundig geplaatst en een duidelijk advies gegeven. Afstelling van de screens wordt geregeld. Goed en vriendelijk !
27 June 2024
Aldert
Dronten
Fijne contact voor plaatsing, prima service, plaatsing is vlot en deskundig verlopen. Een aanbeveling!
19 April 2024
Sylvie
Dronten
Na goede voorlichting over producten zijn onze horren deskundig geplaatst na goede afspraak over datum en tijd . Top!
29 March 2024
An
Dronten
Een paar weken geleden een hordeur en raamhorren besteld. We zijn vriendelijk geholpen door Thomas. Heel mooi spul allemaal en het is snel geleverd. Aardige mannen. Ze werken netjes. De dame aan de telefoon is ook vriendelijk. We zijn er blij mee.
27 March 2024
Evelien
Dronten
Was een beetje ingewikkeld projectje bij ons, maar jullie kwamen met goede oplossing, kregen goede uitleg .Kortom we zijn zeer tevreden over het resultaat!
18 March 2024
Gerrie
Dronten
na 6jaar waren de Rolluiken ontregeld en fantastisch en kosteloze service gehad super bedankt blij mee
24 February 2024
G Zikken
swifterbant
Thomas heeft het goed opgemeten en er zijn geen fouten gemaakt. Wij zijn zeker tevreden en hopen dat het bedrijf het goed mag gaan.
19 December 2023
Dick Hetsen
Dronten
Na het opnemen van de maten voor de screens, snelle offerte, bij directe betaling moie korting. Levering en plaatsing afgesproken maar zelfs eerder geplaatst. Kortom perfect.
2 December 2023
R.P. van der Pol
Dronten
vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel en dat is gebleven. De screens zijn uiterst vakkundig geplaatst.
28 November 2023
Bos
Dronten
Voor een dame op leeftijd is alle moeite en tijd genomen om haar advies te geven en uit te leggen hoe ze haar zonwering het beste kon gebruiken.
28 November 2023
Mevrouw de Vries
Biddinghuizen
Na storing snelle deskundige service. Correcte prijsopgave vooraf
25 September 2023
René
Almere
doek besteld bij Schmit zonwering keurig afgeleverd en gemonteerd kan Schmit zonwering bij iedereen aanbevelen
22 September 2023
Henk
Swifterbant
Heel goed geholpen bij het aankopen van de 4 rolluiken. Goede/duidelijke uitleg. Mooie zomer korting gekregen. Rolluiken heel snel en geleverd en professioneel gemonteerd door zeer vriendelijke monteurs. Wij zijn zeer tevreden klanten.
8 September 2023
René
Nederland, Dronten
Alles correct gemonteerd. Na een jaar gebruik moest de hoogste positie van de rolluiken iets worden gecorrigeerd. Een afspraak was snel gemaakt en voor het afstellen hoefde ik niets te betalen. We zijn zeer tevreden met de geleverde rolluiken en en screen. Zeer hoogwaardig materiaal en ziet er superstrak uit.
22 August 2023
Peter
Harpe
Goed voorlichting en uitleg tijdens bezoek aan de winkel en bij het opmeten. Ook het monteren ging erg goed met het hete weer en de monteurs waren ondanks de hitte erg vriendelijk.
3 July 2023
J Hilbrands
Dronten
Goed geholpen. Vriendelijk personeel. Rolluik fantastisch en vakkundig geplaatst. Met de afwerking binnen was ik niet zo tevreden. Volgende dag al opgelost. Vakmensen.
2 July 2023
A van Rijswijk
Dronten West
Mijn ervaring begint al bij de binnenkomst van het nieuwe pand in Dronten. Mooie grote showroom. Na de keuze en het inmeten was er al redelijk snel een datum voor monteren van de rolluiken. Echte complimenten voor de monteurs. Wat werken zij professioneel, efficiënt en snel. Ben er heel erg blij mee.
2 July 2023
Jacqueline den Dekker-Barends
Swifterbant
Rolluiken door aardige monteurs netjes geplaatst.We zijn er heel blij mee.
24 June 2023
Geert Eggen
Snel en goed opgelost
19 June 2023
Thijs
Dronten
Afspraken worden goed nagekomen. Vriendelijk en vakkundig personeel. Onze screens zijn uitstekend gemonteerd. Wij raden het bedrijf Schmit zonwering- en rolluiken bij vrienden en kennissen aan. Een dikke 10!!
21 April 2023
Lucia