Blij met mij bestelling. Perfect op maat.

Prima schuim!

Artikel gekregen zoals gevraagd

Zeer tevreden en blij dat ik artikel op juiste maat heb kunnen bestellen.

Goed en snel

Mijn vraag via mail is eerstvolgende werkdag direct beantwoord en de orders zijn snel verzonden.

Snel geleverd zodat ik verder kan

Bezig met een motor te restaureren waarbij in de zijpaneel schuim zit en deze heb ik hier gevonden en kunnen gebruiken

Duidelijke uitleg om de juiste keuze te maken. Uitgebreid assortiment. Keurig gesneden en goed verpakt. Snelle levering. Top!

Mooie strak gesneden kubussen; ik ben er blij mee.

Ik ben er zeer tevreden mee het was voor een zadel voor mijn moto. Goed materiaal.

Snel en wat ik wilde

Bestelde ontvangen zonder enig probleem

Precies waar ik om gevraagd had

Goed product

Goede levering

Betaalbare kwalitatieve goederen

Goede kwalitatieve spullen voor een betaalbare prijs, ik kom zeker terug als ik weer wat nodig heb. De website staat als favorieten opgeslagen in ieder geval

Fast service!

I got my products super quick, after the easy process of order! It was perfect size, and good quality!

Goede kwaliteit

Alleen schuim besteld en dat was top

Helemaal goed op maat stevig en snel bezorgd volgens mij gaat het lang mee dus goed product

Prettig bedrijf

Mijn order was keurig op tijd in huis en netjes op maat

Goed en snel

Wat besteld heb was snel geleverd en super goed kwaliteit,we kunnen weet lekker op onze stoelen goed zitten

Dit was de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling heb gedaan en het is goed aan gekomen. prijs kwaliteit was ook goed. Als ik nog iets nodig heb, dan weet ik waar ik het kan bestellen, dus bij jullie

Zeer snelle en nette levering, voor een goede prijs.

Zeer tevreden. Snelle levering en materiaal was naar verwachting.

vlotte goede levering

Veel mogelijkheden en de bestelling keurig geleverd. Leuk dat ik nog een mail kreeg wat ik er mee gedaan had en of ik daar een foto van wilde sturen. Dat voelde erg persoonlijk!

zeer tevreden met advies en levering

advies was duidelijk en op maat. en levering volgens afspraak. een tevreden klant erbij!

Dik in orde

Prima kwaliteit, keurig op maat gesneden

Beeklaan 190

2562 AR Den haag