vlotte goede levering

Veel mogelijkheden en de bestelling keurig geleverd. Leuk dat ik nog een mail kreeg wat ik er mee gedaan had en of ik daar een foto van wilde sturen. Dat voelde erg persoonlijk!

zeer tevreden met advies en levering

advies was duidelijk en op maat. en levering volgens afspraak. een tevreden klant erbij!

Dik in orde

Prima kwaliteit, keurig op maat gesneden

zeer goed

zeer behulpzaam na opvolging van het juiste product.

Helemaal tevreden

Prima geleverd, product goed, snelle levering

tevreden

wordt zeer snel op vraag via email gesteld gereageerd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle levering en prima materiaal

Top service!

Fijne service, goede kwaliteit.

Goed product

4 kussens besteld, samen met lijm en vilt. Binnen 5 dagen geleverd en prima kwaliteit.

top

De spullen zijn goed verpakt. de maten kloppen. Het ziet er in de praktijk wel net anders uit. Maar het werkt wel.

Snelle levering van goede producten

Snelle levering van goede producten Ik kan nog geen foto maken van het resultaat maar dat komt nog

Prima service ervaren

Bij het bestellen kon ik na een eerste artikel te hebben gekozen niet meer verder winkelen! Een tweede artikel moest dus opnieuw met ook dan weer mogelijke verzendkosten. Dit is na mijn mailtje perfect opgelost en keurig teruggestort terwijl beide leveringen bij elkaar zijn gevoegd en bezorgd. Prima oplossing en service!

Helemaal zoals ik het wilde

Vlot geleverd zodat ik het kon verwerken. Meteen verdeeld en inmiddels zijn de kussens tot groot genoegen in gebruik.

Alle afmetingen en dikte mogelijk en betaalbaar

Snelle levering- prima product

Goede ervaring

Perongeluk was het verkeerde opgestuurd. Maar zonder problemen en zelfs zonder dat het verkeerde product terug hoefde is het juiste product geleverd. Top.

Kregen keurig op tijd wat we besteld hadden.

Gemakkelijk kiezen op de website. Betalen en keurig thuis. En zeer tevreden over het product.

Snelle levering en schuimplaten perfect op maat.

Geweldig en super snel geleverd.

Ik zocht al een tijd naar een schuimblok voor bij mijn zoons bed. Die hebben we zelf gemaakt maar de matrassen bleven uit elkaar schuiven. Heb hier een blok besteld die precies op maat gemaakt kon worden voor een meer dan redelijke prijs! Heel erg blij mee!!

Zeer goede ervaring.

Zeer goede kwaliteit en snelle levering.

De vulling voor mijn bankkussens werkt prima.

Precies wat ik nodig had!

Uitgebreid assortiment, duidelijke website, precies wat ik nodig had. En dat tegen een gunstige prijs en vlot geleverd.

goede materialen

snel besteld

Netjes afgeleverd en ingepakt, artikel is helemaal naar wens

Prima stuk schuim

Fijn dat dit online kon. Ik ben heel tevreden.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag