perfect ga zo door

Ben zeer tevreden

Prima bedrijf. Goede prijs

goed materiaal en zeer snelle levering ondanks de omstandigheden

alles in goede orde ontvangen. Fijn dat elke afmeting van het schuim geleverd kan worden

Uitstekende servicr

Snelle levering,goed verpakt,goed produkt

zeer correkte en vriendelijke mensen

vriendelijk te antwoord gestaan .vlugge aannamen van tel en maill beantwoorden. kortom een goede zaak waar je op aan kan. en mensen die weten waar ze over praten en advies geven. en vooral wat ze zeggen ook doen en dat is zeer belangrijk. ik ben tevreden met deze zaak. met vr gr Alwin Kresmer

snelle levering en prima produkt.

voldoet aan verwachting

Snel geleverd en prima kwaliteit.

Goede keuze dankzij goede website

Dankzij de goede informatie van de webshop heb ik schuim gekocht voor zitkussens waar ik erg blij mee ben. De verzending en levering waren ook erg vlot.

Ik was op zoek naar goede vulling voor knuffels en heb deze gevonden bij de Schuimwinkel. Met 10kilo fijne vulling kan ik weer lekker voort. Top spul!!

snel geleverd en precies op maat

snelle levering en precies op maat geleverd

alles in orde

vlotte levering, alles zoals ik besteld had

Dat kan zelfs in een woord. Geweldig !!

Niets te klagen , gewoon goed,

Product was zeer snel geleverd, ik ben dan ook zeer tevreden!

Was een top ervaring

Ik zal zeker nog eens terugkomen.

Heb gekregen wat ik besteld had!

Prima schuimmat en prima levering

Heel fijn dat je eigen maten kunt doorgeven. De schuimmat komt op de mm nauwkeurig binnen een paar werkdagen afgeleverd. Voor mij was dit ideaal, mocht ik weer nodig hebben dan bestel ik hier.

Goed en goedkoop

Ik had een tweedehands autostoeltje gekocht voor mijn kleinzoon. Het schuim onder de hoes was vies en kapot. Voor nog geen 3 euro kocht ik hetzelde soort schuim en binnen 3 dagen werd het geleverd. De verzendkosten waren wel wat hoog maar alles bij elkaar had ik voor 8 euro nieuw schuim. Top

Netjes verpakt.

Heel stevig klittenband, en goed verzorgd .gekregen.

Top winkel!

Snelle levering, precies wat ik besteld heb. Goede kwaliteit.

Grandioze materiaal

Grandioze materiaal en goede afmeting en snelle levering

In alle opzichten aan mijn verwachtingen

Beste schuimwinkel

Behulpzaam, klantvriendelijk. In eerste instantie verkeerde bestelling geplaatst, maar dit werd snel opgelost. Snelle levering

Prima service, goede kwaliteit traagschuimrubber

Via internet besteld, betaling na levering gekozen (onduidelijk in betaalkeuze, want bestond niet), maar na telefonisch contact meteen opgelost..en redelijk snelle levering

Snelle levering, top product.

Ik heb een matras schuim van 10cm besteld. Hij kwam supersnel en de kwaliteit was top. Ik verwachte dat hij heel zacht zou zijn maar hij was stevig. Super kwaliteit! Ik wil boot kussens-matras maken en hij is perfect voor!!! Hij is rosé rood!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Ik had 4 kussens nodig van diverse maten voor een slaapbank. Deze waren exact op maat gesneden en netjes en snel geleverd.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag