Super levering

Hele fijne en snelle levering

Snelle levering en goede matetiaal ideaal voor mijn haakwerken.

Supersnel geleverd

Geen op of aanmerkingen, gewoon goed en snel geleverd. Zelfs nu een hoop websites zich verschuilen achter Corona als het gaat om levering was mijn bestelling hier binnen 2 dagen in huis, terwijl ik de bestelling s’avonds pas geplaatst had.

Keurig netjes verpakt schuimrubberkussen ontvangen. Snel ontvangen ook.

Prima snelle service en super ingepakt.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering, keurig verpakt .

Zie boven

Zeer Goed

Ik heb al 2 bestellingen geplaatst, ik vindt dit een goede winkel, enige negativiteit is dat bij 1 van de 2 lijmspuiten die ik had besteld de dop helemaal ingedeukt was waardoor de dop er niet meer goed op kon. Gelukkig was die lijm dezelfde dag op en was ik van de vervelende dop af bij het wegwerpen. Ik heb mijn polyether platen makkelijk kunnen bevestigen, en het schuim dat ik hier allemaal heb besteld was perfect op maat gesneden.

Goede koop!

Fijn aanbod, prijs kwaliteit verhouding is top.

Helemaal top en snel in huis

Super winkel

Ik heb gekregen wat ik besteld heb en snel

Schuimwinkel: goede keus.

Ondanks corona, prima levertijd. Op maat besteld schuim voldoet geheel aan mijn verwachtingen!

Heel erg tevreden met kwaliteit, prijs, snelheid en service. Aanrader!

Ik bestelde 4 op maat gemaakte kussens voor onze campervan. Heel erg tevreden van het advies rond de beste materialen voor deze opdracht, de kwaliteit van het geleverde werk en de prijs. De kussens werden ook snel geleverd en de communicatie verliep heel vlot en vriendelijk. Bijzonder positieve ervaring!

levertijd is meer dan 8 kalenderdagen

18-1-2021 besteld en betaald nog geen levering

buiten de winkel staan attributen die gestolen kunnen worden kan je zo meenemen heel slordig

Super slecht

Bestelling geplaatst, betaald en later een mail krijgen dat de bestelling geannuleerd is ivm een foit in de computer waardoor het bestelde schuimrubber te goedkoop zou zijn berekend. Geld werd terug gestort en ik heb tegen bijna hetzelfdectarief, zelfs 1 cm dikker, ergens anders bestdld. Zorg eerst maar dat jullie allrs op orde hebbe n. Mensen hier niet bestellen!!!!!!

Matig

Mijn bestelling werd verkeerd geleverd. Ik had 2m besteld en kreeg maar 1m. Er werd snel gereageerd en een extra meter opgestuurd. Deze bleek een andere dikte te hebben, dus werd er een derde nazending gedaan. Ondanks dat het erg mis ging, ben ik goed geholpen en was de reactie snel.

besteld - verstuurd - goed aangekomen

Overleggen niet met klant

Ik had via de website verschillende stukken koudschuim besteld en betaald in het weekend. Op maandag kreeg ik bericht dat sommige producten niet leverbaar waren en dat daarom mijn order was geannuleerd en het geld zou worden teruggestort. Ik had echter verschillende maten en stukken besteld. Ik kan met niet voorstellen dat daarvan niets geleverd kon worden. Wat doe je anders als schuimwinkel. Een telefoontjes was het minste geweest om te doen.

Bestelling was fout gegaan maar goed opgelost

Prettige hulp van support desk nadat mijn bestelling fout was gegaan.

Snelle levering mooi product

Goed op de hoogte gehouden van levering ondanks drukte bij de post

snelle levering en niet te duur

Produkt voldoet aan de verwachtingen

uitstekende service

Vlot en correct afgehandeld

Snel en goed alles geleverd.

Goede kwaliteit ,snelle levering

Hele fijne ervaring en goede kwaliteit van de artikelen die je besteld Duidelijk en nit duur

Aangezien ik niet zeker was dat ik bij Schuimwinkel op de juiste plaats zat, heb ik eerst een mail met vragen gestuurd. Die werd snel, vriendelijk en correct beantwoord. Ook nadien verliep alles snel en correct en de levering stond veel sneller dan verwacht voor mijn deur. Zeker een aanrader

Snelle levering van uitstekend product

Heldere beschrijving van de producten op de site maakt het eenvoudig de goede keuze te maken.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag