Van begin tot end is de communicatie volledig in overeenstemming geweest met de werkelijkheid. Ook de spullen overtreffen onze verwachtingen, buitengewoon solide en fraai om te zien. Klasse, dank!

Geen problemen ervaren.

prima ervaring

Snelle, nette levering. Product als verwacht.

perfect

mooi materiaal ietsje te groot maar dan kan er wel een stuk vanaf das beter dan te klein echt mooi materiaal ! klasse !

Snelle levering en goede prijs

Alles gekregen zoals besteld. Maten waren goed. En kussens zitten heerlijk.

alles oké geleverd en product was goed

alles oké geleverd

Snelle website.

Goed artikel en goede service

Ik ben heel blij met het op maat gemaakte stuk schuimrubber

De bezorging duurde wel een paar dagen maar was volgens afspraak, dus prima. En het product ook conform bestelling. Kortom, ik ben tevreden.

Besteld en een paar dagen daarna in huis

Erg goede kwaliteit!

Kwaliteit van het product is zoals verwacht, snelle levering en netjes verpakt.

Goede kwaliteit en maatwerk

Maatwerk geleverd, korte levertijd en prima kwaliteit

Prima product, snelle levering.

Prima product, snelle levering.

Meer dan uitmuntend

Snelle levering, prima service

Tevreden

Snelle levering goede kwaliteit

netjes en precies wat ik had besteld.

op maat besteld koud schuim.

Slecht, order werd besteld en betaald maar goederen nooit ontvangen

Slecht, order werd besteld en betaald maar goederen nooit ontvangen

Ronduit zeer goed

Nu 2 bestellingen geplaatst met specifieke wensen. Beide bestellingen volledig naar wens geleverd. Snelheid van levering is, ook ondanks de specifieke wensen en Corona, zeer goed en wat mij betreft méér dan voldoende. Website is zeer gebruiksvriendelijk, geeft duidelijke informatie over de diverse producten en het assortiment is in mijn beleving meer dan voldoende. Dus ben je op zoek naar een schuimrubbersoort, koud- of traagschuim etc. zoek dan niet verder. Uitgaande van mijn ervaringen als particulier denk ik dat wat je zoekt door de Schuimwinkel geleverd kan worden.

Exacte maten en goede kwaliteit

Alles wat goed op maat gesneden, pakketje op tijd geleverd en het schuimrubber is van goede kwaliteit. Heb er al gelijk mooie DIY items van gemaakt.

Vlotte levering en goede verpakking

Het product, isomo schuim bolletjes is handig verpakt in een dubbele zak zodat de manipulatie makkelijker gaat.

Goed service!

Gedurende drukke post dagen heel vlug ontvangen super great!

Ruime keuze, goed geprijsd

Goed en professioneel