Snelle levering en kwaliteit is top!!

Snel en precies op maat en wat ik er van gehoopt had mijn nieuwe bank zit nu eindelijk lekker

Fijn bedrijf!

Netjes geleverd, vrij snel en ziet er goed uit. De stoelen zijn enorm opgeknapt met dat nieuwe schuimrubber

Goede, snelle service.

Zeer vlotte levering. Product is goede prijs kwaliteit verhouding.

Verkeerde product bezorgd.

Product was op tijd. Alleen was het nìet wat ik besteld had (Kerst), dus te laat om alsnog het juiste product te bestellen. Deze was ook niet meer op voorraad. Er werd wel een korting van 50% aangeboden, maar ik hoef geen product wat ik niet heb besteld. Als ik kies voor iets goudkleurigs heb ik niets aan zilverkleurigs. Had extra bijproducten gekocht, zodat ik tot een bepaalde bedrag kwam. Nu moet ik het product opnieuw bestellen èn ik moet verzendkosten betalen èn het is te laat voor deze kerst (2020, dus voor volgend jaar 2021). Had dan korting gegeven op wat ik al besteld had. Betaling was wel teruggeboekt zoals afgesproken. Telefonisch verder netjes te woord gestaan.

Schuim is goed

Vandaag besteld morgen in huis. Er wordt netjes gemeld dat het bezorgen langer kan duren door de drukte bij de post. Tevens de melding als we het op de post doen, krijgt u een track en tracé code. Echter die blijft 4 dagen uit. Dus vanuit de zaak, is de bestelling niet klaar gemaakt. Dat vind ik minder netjes. Gewoon ff een mail extra om me te informeren zou al goed zijn.

Precies goed!

Duidelijke website

Prachtige website

Ik was onder de indruk van de website, alle uitleg en mogelijkheden op een rijtje. Het product klopte daarom precies! Dankjewel

Snel en goed

Snelle levering en materialen zijn prima

Gewoon TOP en snel!

Zeer fijne en snelle service. Duidelijk en zeer mooi geprijsd. Bestel er zeker vaker

Duidelijk, helder, makkelijk vulling of stukken te kiezen en samen te stellen. Prima keus, goed product en snelle verzending.

Correct

Correct

Geweldige ervaring.

Ik had een foutje gemaakt met bestellen maar, met een korte mail hebben jullie alles recht getrokken. Echt geweldige service.

Keurige en vlotte levering

Goede website met duidelijke keuzemogelijkheden. Levering ging vlot

Snelle levering, product zoals verwacht

Snel geleverd, prima product.

Productbeschrijving duidelijk, dus makkelijk kunnen kiezen!

Duidelijk site, snelle levering, goede kwaliteit

In eerste instantie mijn bestelling over het hoofd gezien. Maar na contact snel en goed opgepakt.

Doen wat ze zeggen

Wat een uitkomst om schuimrubber op maat te kunnen bestellen! Perfect voor als je een bepaalde maat nodig hebt. Niet meer zelf thuis snijden (als dat überhaupt lukt)!

Prima webshop.

Ruime keuze en je kunt precies opgeven hoeveel je nodig hebt, snelle levering.

Zeer goed product en vlotte afhandeling

Op maat bestellen en binnen 3 dagen geleverd krijgen!!

Het is mooi dat er winkel is waar je koudschuim op maat kunt bestellen. Ik herb nu weer een fijn kussentje in de auto.

Verkeerde maat

Was 1.5cm te breed en 1cm te smal maar kan het zelf oplossen gelukkig.

prima product en ook netjes geleverd

prima product en ook netjes geleverd