Snelle levering, goede maatvoering.

zeer goed

Snelle levering, het is wat je ziet en ook verwacht.

Eerste keer en gelijk perfect

Onze kussens van de bank was ingezakt Een "ophoging" besteld. Deze was goed op maat en paste perfect

goed en snel

ok

Super goed, snel geleverd. De kussens van mijn bank opgevuld. Weer als nieuw!

Positief

Perfect , geleverd vroeger dan voorzien en 100 % wat wij verwachtten

Perfect , geleverd vroeger dan voorzien en 100 % wat wij verwachtten

Geweldig!

Even gemaild duidelijk antwoord en hop online besteld. Voor ik het wist was het al bezorgd. Zelfs in deze Coronatijd gewoon heel snel geleverd

langer moeten wachten op mijn bestelling als de afspraakdatum van levering.

Makelijk besteld en snel in huis

De website is duidelijk, makelijk en snel in huis

Snelle levering, goed product en fijn op maat te bestellen. Zeer tevreden!

Ondanks vertraging bij PostNL is het alsnog snel gegaan. Gekregen wat we hadden besteld. Netjes verpakt.

Snel geleverd prima produckt.

Goede service en snelle levering.

Prima in alles

Gewoon goed, snelle levering en staan me netjes te woord tijdens info per telefoon

Top product, snelle levering

Geweldig matras voor scherpe prijs

scherp geprijsd, lekker slapend matras gekocht. Snel geleverd.

Goed en snel

Ik had via mail gevraagd om bepaalde maat, kreeg heel snel antwoord. Kon daarna bestellen en had bestelling volgende dag netjes verpakt en volgens mijn bestelling in huis. Top!

Product prima, verzending kan beter

Met het product ben ik tevreden. Heb alleen lang op pakketje gewacht. Niet omdat het niet snel bezorgd was (dat weet ik niet), maar omdat ik niet wist dat het pakket er was. Mijn naam stond nl niet bij het adres. Gelukkig stond er schuimwinkel op de verpakking anders had ik het nooit gevonden tussen alle pakketten die op hetzelfde adres bezorgd worden.

Heb er een gehaakte poef mee gevuld en hij zit super

Super te woord gestaan en super snel geleverd

Super te woord gestaan en super snel geleverd

Zeer snelle leveringen en mooie materialen op maat

Mooi spul redelijke prijs alle maten snelle levering

Goed materiaal, vlugge levering

Goede service en snelle levering

Alle spullen om onze bank te bekleden vlot en mooi op maat ontvangen. Niets op aan te merken!! Wel jammer dat het toesturen van stofstaaltjes gaat verdwijnen!! Het is erg moeilijk om stof vanaf een foto op een website te beoordelen. En niet iedereen woont in de buurt van de fysieke winkel. Ik hoop dat ze dat toch willen heroverwegen. En ze mogen ipv gratis staaltjes te verzenden hier best iets voor in rekening brengen wat mij betreft. Maar verder een fijne winkel met een heel persoonlijke service, een aanrader wat mij betreft!

Ik besloot mijn order in te trekken en werd keurig geholpen door de medewerker. Het reeds voldane bedrag stond de volgende dag weer op mijn rekening. Mocht ik toch weer eens iets nodig hebben dan zal ik zeker weer hier bestellen

Topper.

Snel en goed. Top service. Absoluut een aanrader!

Beeklaan 190

2562 AR Den haag