Snelle goede service

Goede en snelle service

Supergoed!

Duidelijke site en mijn bestelling werd supersnel bezorgd

Goed product, zoals gehoopt/verwacht.

De prijs/kwaliteit verhouding van het bestelde product is echt goed! Ziet er goed uit, maten kloppen en we zijn er echt heel tevreden mee. Aandachtspunt(je) is toch echt de moeizame communicatie (begrijpende dat jullie als klein familie bedrijf het druk hebben) maar wellicht zou het een goed idee zijn om toch echt 1 persoon vast op de communicatie te zetten (FB, messenger, telefonisch) zodat dat stuk soepeler verloopt wat ook meer vertrouwen en professionaliteit uitstraalt.

Super tevreden

TopKwaliteit, snelheid van levering, perfect van afmeting, groot aanbod in zowel kwaliteit als ook de afmetingen Ik raad Schuimwinkel echt aan.

Snel en netjes geleverd; kussen van de loungeset zijn weer stevig

Had schuimrubber besteld, omdat de kussens van de loungeset zachter waren dan verwacht. Je zakte er dus een beetje doorheen. Nu de nieuw bestelde schuimrubber in de hoezen gedaan en de kussens zijn een stuk steviger en zwaarder! Goede prijs/kwaliteitverhouding van Schuimwinkel!

Ik heb er een bankje van gemaakt, zit erg lekker

Zeer goede service

Als omschreven en heel vlug geleverd

Snelle service. Goed materiaal

Goed produckt netjes afgeleverd

Was onbekende,gezocht op internet en goed gegokt, Prima levering met vertraging maar dat was door de drukte van t moment

Zeer snelle levering en snelle afhandeling van de geplaatste order. En uitgebreide track and trace. Kortom helemaal tevreden

Goede, snelle levering

Degelijk materiaal en snelle levering.

Snel geleverd en goede kwaliteit,wat wil je nog meer....

Snel geleverd en goed verpakt

bestellen en het versturen en krijgen van het schuim was erg goed geregeld. de kwaliteit van het schuim was ook erg goed voor waar ik het voor wilde gebruiken enige nadeel was wel dat het webwinkelwinkelmandje niet leeg te krijgen was, zodra er iets in het mandje zat kon het niet verwijderd worden, wat iets vervelend was

Prima zaak levering snel en correct!

Prima zaak

Goede service, product snel geleverd

Product kwam over een met wat ik verwacht. Enige was dat ik even vergeten was dat 1 kg schiimvlokken een fors volume heeft!

uitstekend

Dik te vrede over de afhandeling van het bestelde en een snelle levering, het is te hopen dat het in de toekomst zo blijft en zal vervallen naar het zal wel.

Zeer positieve ervaring

Het bestelde was goed verpakt, snel geleverd en precies wat ik er van verwachtte.

goede artikelen voor een goede prijs

goede artikelen voor een goede prijs

Uitstekende service, kwaliteit en prijs.

Na bestudering van de website twijfelde ik nog over de schuimkeuze. Per e-mail advies gevraagd. Kreeg gelijk duidelijk antwoord. Toen 6 binnenkussens op maat besteld. Werden kort daarop geleverd. Passen precies in de hoezen en zitten uitstekend. Uitgebreide keuze, goed advies, eenvoudig bestellen en zeer betaalbaar.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Goed product \, snelle levering

Prima webshop

We kunnen dadelijk weer volop genieten van onze loungeset Het zit weer heerlijk

Duidelijke site.

Ondanks de duidelijke site heb ik telefonisch contact nodig gehad. Zo kon ik de dunnere 15 mm dikke schuim goed vinden Snijden ging niet goed maar gewoon knippen met een schaar, dat was net zo gemakkelijk als papier knippen. Levering binnen 3 dagen was goed.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag