Snel, goed en goedkoop!

Nette service snelle levering

Zeer snelle reactie op mail en snelle levering

Snelle levering mooi en goed materiaal

Snelle levering mooi en goed materiaal ben er blij mee n echte aanrader

Snel, goed en uitstekende service

Top! Prijs/kwaliteit super! Snelle levering !

overzichtelijke site, snelle levering, aanbod prijs/kwaliteit super ! zeer goede klantenservice !

Goeie service

Goeie sevice en niet duur.

Heel goed! Op of tijd!

Heel goed material op tijd delivered!

geen mening

Ik heb nog niks ontvangen dus ik heb geen mening.

Schuimblokken

Na lang nadenken plaatse ik toch mijn bestelling en verrast van de snelle levering. De blokken zijn uitstekend en van goede kwaliteit. Aanrader om niet lang na te denken en goed uit rekenen wat je juist nodig hebt en bestellen is mijn mening. Groetjes MVDB

niet goed

ben er niet zo tevreden op 25/11 besteelt nu is er 2/12 en nog geen bestelling binnen product kan ik nog niets van zegen

snel en makkelijk bestellen

Bestellen bij de Schuimwinkel was heel simpel. Daarna werd mijn bestelling snel verstuurd. Alles ging soepel. Een echte aanrader!

Good service, nice product

I received the product as described and on time. No complains. Thanks!

Uitstekende kwaliteit en snel verzonden.

Ik had het product op een donderdag besteld en had het die zelfde week op zaterdag binnen. Verder is de fiberfill van goede kwaliteit en is het erg goedkoop vergeleken met andere winkels/sites.

Tevreden

Online bestelling en levering is heel vlot gegaan.

Vriendelijk en vlot,bedankt.

Vlot en vriendelijke service. Ik ga zeker nog bestellen bij jullie.

Boven verwachting

Zeer tevreden. Duidelijke website met een goede uitleg over de te gebruiken schuim. Toepassing bank. Vervolgens de juiste keuze gemaakt. Volgende werkdag was de bestelling ontvangen. Goede kwaliteit schuim waardoor onze bank weer zit als nieuw.

Gewoon en zoals het hoort, perfect dus!

Leveren op maat en snel aan huis, gewoon en goed dus eigenlijk.

Goede kwaliteit en vlotte bezorging.

ik ben zeer tevreden.

volgende keer ga ik weer bestellen.

uitstekend schuim, snelle levering

Her schuim zitten uitstekend in onze zetels. Beter dan het origineel dat er in zat. Snelle levering

Prima afhandeling van bestelling

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en voor een goede prijs.

Topp

Allesnetjes en perfect geleverd!

Snel en goed

Vandaag besteld volgende dag in huis

Goed!

Zeer tevreden over het product. Met een waterafstotende molton en laken erover slaapt de hond er heerlijk op

Beeklaan 190

2562 AR Den haag