Snelle levering goed verpakt.

Snel en goed

Snel , goed verpakt

Goede snelle service

Heel blij met bestelde materiaal.

Goede service en vriendelijk En goede kwaliteit

Topwinkel!

Duidelijke website, goedkoop en snel geleverd. Konijnendiva is blij met haar voor de winter extra geïsoleerde kooi =)

Snelle levering. Goede kwaliteit

Scherpe prijs, breed aanbod, snel geleverd.

Supersnel

Snel geleverd en een goede kwaliteit.

Snel en duidelijk .

Ik kon wat ik wilde kopen online vinden. Fijn!

Ik heb inhoud voor kussentjes besteld. Goed geleverd. Heel fijn. Ik kan nu thuis aan de slag.

Alles correct en snel

Ik zou zeker de volgende keer weer bestellen bij schuimwinkel.

Bezorging ook goed ( ik vind plastic verpakking erom heen eigenlijk minder en stoor me er persoonlijk bij pakketten steeds meer aan. Schuimplastic helaas ook niet jofel op dat gebied maar duurzamer ( in dit geval was het ook voor jaren 60 bank :-)

Duidelijke website Goed assortiment Snelle levering

helaas niets ontvangen. Graag geld terug

Besteld maar nooit ontvangen. Ook geen bericht van verzending. Zeer onzorgvuldig.

prima service

in eerste instantie is de verkeerde vorm geleverd, na een telefoontje super snel gecorrigeerd en de juiste geleverd, top!

Snelle levering. Prima kwaliteit. Top !

Alles verliep helemaal zoals je mag verwachten. Snelle verzending, goede verpakking. Super !

Bestelling netjes en snel geleverd

Bestelling netjes en snel geleverd!

formitastisch

correcte en perfecte levering!

Goede kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit is goed. En de levering vlot. Alles op maat. Ik heb voor de honden met traagschuim een orthopedisch bed gemaakt. Ze liggen er graag op!

goede ervaring

we hebben een goede ervaring opgedaan met Schuimwinkel

Snelle levering.

prima, snelle levering

De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht.

Prima product, snelle levering

Zoals verwacht gekregen product, snelle levering

Snel, precies en goedkoop

Ik zocht 6 stuks Polypress schuimrubber SG120 blokken (15x13x4cm) voor geluidsdemping van mijn mechanische ventilatie (Duco-box). De fabrikant van deze box verkoopt dit tegen een zeer hoge prijs. Ik kon ze hier goedkoop op maat gesneden bestellen. Het past precies in de Duco-box en dempt het geluid prima. Een super oplossing!

geweldig

Snelle en correcte levering , ik ben zeer tevreden

Beeklaan 190

2562 AR Den haag