Snelle levering, tevreden over het product.

Gewoon fantastisch

Mijn hondje wou niet in haar mandje omdat haar kussen te dun was. Door er een dikkere laag schuim bij te doen is ze niet meer uit haar mandje weg te slaan.

Perfect op maat, goed ingepakt.

Wij hebben twee stoeltjes opnieuw bekleed. Wij hadden nieuw schuimrubber nodig. Het schuimrubber was perfect op maat gesneden en keurig verstuurd. De stoeltjes zijn mooi geworden.

Top! En lekker snel

correct

keurig zoals verwacht

Super service en kwaliteit.

Ben super tevreden, goede kwaliteit, super service en heel blij met wat ik besteld heb. Zeker voor herhaling vatbaar!

Tevreden

De goeie maten, netjes verpakt

Snel geleverd. Product als omschreven.

Prima.

Ondanks de Corona toch snel geleverd

Ik had vulling nodig voor een Sarah pop te maken ik had voor 17€ 250 liter waar we de pop ruimschoots mee konden vullen

Heel snel geleverd en goed kwaliteit

Goede aflefering

Niets op aan te merken was top 20 punten

De kwalieit die we hadden verwacht!

In m'n zoektocht naar schuimrubber op maat kwam ik op deze site die overzichtelijk, duidelijk en informatief was. Duidelijke uitleg over de verschillende soorten. Helemaal blij werd ik van de mogelijkheid om het in iedere gewenste dikte/lengte/hoogte te bestellen. Eenmaal de keuze gemaakt, besteld en betaald werd het na 2 dagen thuisbezorgd. Direct via de e-mail ontvingen we de bevestiging/nota

Voelt vrij stevig aan ; de tijd zal uitmaken op de goede & positief levensduur

Kwaliteit aan een degelijke prijs!

Wij hadden nieuwe vullingen nodig voor onze loungekussens. Op jullie site werden we zeer goed geïnformeerd. Ruime keuze, we bestellen met onze maten en kregen waar voor ons geld. Snel en degelijk geleverd.

Uitstekend materiaal!

Besteld: schuimmateriaal voor in loungekussenshoezen en beschermingskous. Prima op maat gemaakt, bedankt!

Snelle levering// goed product!

Snelle levering, goed schuim op maat

Goede en snelle service

Goede service, snelle levering en precies gekregen wat besteld was.

Professionals.

Snelle levering en precies op maat.

Tot nog toe niet tevreden

Na enkele weken wachten hebben wij nog steeds onze bestelling niet ontvangen

Gewoon goed

Snelle levering duidelijke afspraken

snel en goed

vlotte levering van de juiste maten voor mijn schuim bestelling. Ook de prijs is zeer interessant.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag