gewoon super snelle levering en goede kwaliteit ,

had kussens besteld ,en netjes op maat gesneden . ook fiberfill was gewoon goede kwaliteit . Theo.

Hele goede service voor scherpe prijs

Onze ervaring is zeer goed. De kussens werden zeer snel bezorgd tegen een hele scherpe prijs. Ook de service achteraf was top toen bleek dat door de bezorging een kussen was beschadigd, toen hebben ze dit kosteloos en snel opgelost.

Prima webshop en juiste levering

Fijne webshop waar je alles duidelijk kan vinden en bestellen.

vandaag bestelt, morgen in huis.

Netjes op maat geleverd, prima.

Vrij snel de stukken keurig op maat binnen.

Aanrader

Snel geleverd goede kwaliteit als omschreven

Snel en eerlijk

Kan ook in kleine hoeveelheden bestelt worden. Snelle levering en eerlijke prijzen

Snelle levering. Keurig verzorgd

Netjes en snel geleverd.

Goede kwaliteit, fijne prijs en snelle service. Awesome!

Ik had maar een beetje schuim nodig en had me eigenlijk al neergelegd bij het idee dat ik een pak of een hele mat moest kopen, toen ik bij Schuimwinkel terecht kwam. Hier kon ik kleine stukken op maat bestellen en dat tegen een zeer goede prijs. De stukken werden snel geleverd en waren precies naar mijn specificaties. Ik zou Schuimwinkel zeker aanraden!

Zeer vriendelijke en duidelijke benadering aan de telefoon!

Dit bedrijf biedt echt een supersnelle service én levering en de matras ziet er ook nog eens top uit. Er werd alles in het werk gesteld om met mij mee te denken en dat maak ik niet vaak meer mee. Ik raad de Schuimwinkel van harte aan!

Uitstekend, snelle verzending

Bekledingsschuim is bekledingsschuim. Maar wij gingen voor de scherpe prijs en snelle levering. Top

Snel en accuraat

De bextelling ging erg soepel. Ook de mails aangaande de aankoop, verwerking en de staat van verzending waren zeer attent. Het geheel was erg verzorgd ingepakt en schadevrij afgeleverd. Dus niets anders dan lof.

Fijne site om te bestellen. Keurig en snel verstuurd.

goed en gemakkelijk

mooi dat je precies de maat kan bestellen die je nodig hebt

Alles volledig naar wens goede kwaliteit goede prijs

Voor herhaling vatbaar!

Vlotte afhandeling

Groot assortiment

Duidelijke site, snelle bezorging

Positief!

Zeer snelle levering!

snel en vriendelijk, na een meetfout, onmiddellijk vervangen zonder problemen.

kan niet beter.

Batting voor quilts en kussenvulling snel geleverd , breukvrij verpakt , en is prima voor het doel.

Prima, alleen even een mailtje dat de bestelling is doorgekomen .

Voortaan graag een mailtje dat de bestelling is doorgekomen. Hetzelfde bij verzending.

Perfect!!

Perfect, Maar,.... zit niet te wachten op ongewenste mail. M.a.w. mijn mailgegeven graag verwijderen. Mijn volgende bestelling komt zeker weer. Groet, D. Overgoor

Goed materiaal, snel geleverd

Makkelijk te vinden, duidelijke omschrijving op de site. voldoet aan verwachtingen.

Prima service en levering

Zie hierboven