Niks op aan te merken

makkelijk bestellen en snel in huis

Online is alles duidelijk te kiezen, te bestellen en het product heb je snel netjes verpakt in huis

high quality products and quick service

Very happy with the website and explanation of the different products that are on sale. Clearly, I was able to identify the right product for my needs. Quick dispatch. Very happy with the service.

Fijn dat je uit alle maten kunt kiezen.

Op de site kun je welke maat je ook maar wilt bestellen. Duidelijke en nette communicatie. Dat schept vertrouwen. Ik zou de volgende keer weer voor schuimwinkel kiezen.

Zoals het hoort

Een stuk schuim besteld voor onze stoel. De levering ging snel. Was ook precies op maat. Heel blij mee. En snelle levering.

voor mij de juiste winkel als het gaat om schuimproducten

Goede winkel die aansluit bij mijn vraag, prijs en snelle service. Waren zeer behulpzaam , en levering sneller dan het eigenlijk kon ! kortom dikke Duim.

snelle en volledige informatie als antwoord op mijn vragen

snelle en volledige informatie als antwoord op mijn vragen

gewoon goed

ik had de besteling snel

Snelle en goede levering

Geven waar voor je geld Wordt zeer snel geleverd

Alles was goed.

Alles is goed en snel geleverd

Snel geleverd, product zoals op de site staat aangegeven en super verpakt!

Prima bedrijf

eenvoudig bestellen , en snelle levering.

uw site was snel en goed te vinden en bestelling snel geplaatst en met 2 dagen binnen.

Goede kwaliteit, snelle levering

De site is heel duidelijk, ruime keuze. Goede prijs/kwaliteit. Hele snelle levering.

Goed advies. Precies de juiste afmetingen schuim geleverd die zijn besteld en snelle levering. Ik ben heel blij met schuimwinkel.nl

snelle en goede levering. Schuim was goed verpakt.

Snelle levering van prima schuimmatras voor op een bankje in de kinderkamer

Stevig schuim, recht afgesneden zonder stukjes eruit. Mogelijk iets aan de prijs.

Goede ervaring

Goede service, op tijd geleverd, precies de maten wat ik had doorgegeven, goede kwaliteit schuim...

Perfect verzorg

Fijne snelle levering

Het telefonisch contact is voor dat ik mijn bestelling plaatste klantvriendelijk en deskundig verlopen. Hierdoor wist ik precies wat ik moest bestellen.

zoals verwacht netjes binnen gekregen en mooi groot stuk om mee te knutselen

Goed op maat snelle levering

Kussens voor onze tuinset besteld goed op maat snel geleverd helemaal top

Snelle levering, goede kwaliteit

Zie titel

goede en snelle levering. Top!

Goede en snelle levering van spullen

Beeklaan 190

2562 AR Den haag