snelle levering, buitenstof besteld voor strandstoelen. Resultaat nog niet klaar. Maar plaats foto.

Gewoon goed , duidelijk en correct!

Goed ! Prima ingepakt !

Heb er veel aan !

Prima product en snelle levering

Snelle afhandeling en product precies zoals ik het me had voorgesteld. Zo door gaan dus. O en de prijs was ook prima.

Goed product

Snel levering en goed kwaliteit

Meten betalen en bestellen

Precies zoals het hoort !

Goede service & producten, snelle levering

Ik stelde een vraag via de mail over polyether vlokken. Ben zeer vlot en goed geholpen. Na mijn bestelling was de zak vlokken snel in huis. Product prima kwaliteit. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Snelle en correcte verzending

Prima kwaliteit voor een correcte prijs

Een goede ervaring

Site op zich goed alleen bij afrekenen haperde het. Ik heb die stap meerdere malen opnieuw in moeten vullen en bevestigen. Product was snel geleverd. Verpakking is goed. Produkt is goed.

Prima goede kwaliteit

Problemen met de levering werden snel opgelost

Alles verliep conform afspraken

Alles verliep conform afspraken

Alles was volgens afspraak

Levering, maten en kwaliteit alles was ok

Kan iets beter

Het bestellen en afrekenen ging zonder problemen, maar het ontvangen van het product duurde toch wel even en dat vond ik een min punt, Misschien kan schuimwinkel hier iets aan doen?

Gewoon perfect, snel.

Besteld voor de hond. Besteld naar advies van de verkoper. De hond ligt er zalig op. Echt een aanrader.

Binnen paar dagen bestelling in huis. Mooier zou zijn ‘vandaag besteld, morgen geleverd’ maar snap ergens wel dat dat niet altijd mogelijk is met schuim. Al met al zeer tevreden.

Vriendelijke en goede service goede afwerking van de opdracht

Ik ben vriendelijk en correct te woord gestaan, er waren wat problemen met de bank keurig opgelost

10/10

Zeer tevreden past perfect en vlug geleverd. Tevreden dat ik deze web winkel gevonden heb. Keer zeker terug en sterk aanbevolen.

Jammer dat ik niet meer dan 10 mtr fiberfill kon bestellen.

Prima snelle service.

Zie boven. Prettig dat ook voor een kleine bestelling veel aandacht is.

Alles ok

Goeie service

Vriendelijke man aan de tel. dag erna pakket thuis gestuurd.

netjes en goed geleverd en ingepakt

alles makkelijk te vinden op de site . Eenvoudig om te bestellen . Op tijd gebracht en goed ingepakt .

Wat kan ik anders zeggen dan TOP ?!

Kwaliteitsprodukten,snelle levering en als je vragen hebt,krijg je tenminste een vlug antwoord!Top! Ik zal het zeker iedereen aanbevelen!

Op de cm je eigen afmetingen bestellen!!

Geweldig dat je precies op de cm een stuk schuim (in mijn geval traagschuim) kunt bestellen. Niet duur ook, en van goede kwaliteit. Alleen het leveren duurde iets langer dan aangegeven, vandaar 4 sterren- anders zouden het er 5 zijn. Ik raad de Schuimwinkel aan, en kom zeer waarschijnlijk bij een volgend project ook weer terug!

Schnell, gut und vor allen preiswert

Beeklaan 190

2562 AR Den haag