simpel en goed

Makkelijk en snel. Prima product

Positief

Recht toe, recht aan

Mooi materiaal en gunstig geprijsd

Ik heb 4kg fiberfill vulling besteld op 5 mei en vandaag 8 mei al ontvangen, ondanks corona. Vulling is van goede kwaliteit en zeer gunstig van prijs

Geen communicatie mogelijk

21 april besteld niet ontvangen geen communicatie mogelijk.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Twee koudschuim plakken 120x200 besteld. Zelf gezaagd, niet perfect recht, maar er komt toch een hoes overheen. Door de coronacrisis duurde de levering lang (ca 2 weken), maar werd netjes verpakt geleverd.

Super om zo precies op maat je gewenste materiaal te ontvangen. Eenvoudig en snel, top!

Hele fijne webwinkel waar je handig en snel je gewenste materiaal kan bestellen. In ons geval om zelf loungekussens te maken. Zeker aan te bevelen

Snelle correcte service

Aangepaste hulp en bestelling

Snel geleverd goed product

Vlot bezorgd.

Geen reactie op e-mails en telefoontjes

Ik weet dat het een rare tijd is nu met Corona en Als het bedrijf nu dicht is, alle begrip daarvoor natuurlijk! Maar dan was een automatisch antwoord met uitleg netjes geweest. Dan had ik even verder kunnen kijken voordat ik een bestelling plaatste.Verder een goede site. Over de kwaliteit kan ik nog niks zeggen aangezien ik nog niks heb ontvangen.

Prima product, snel geleverd.

Een paar koudschuim kussens op maar laten maken. Ze zitten prima.

Snelle levering, helaas niet het goede product

Als ik mijn geld retour heb, krijgen jullie 5 kruisen.

Top super service netjes thuis geleverd

Prima site, alles netjes en op tijd geleverd

Prima, snel geleverd en volgens order.

Duidelijke site en makkelijk te vinden wat je zoekt.

Handig!

Goed materiaal, en fijn om het op maat thuisbezorgd te krijgen.

Zeer tevreden over de manier van werken.

Snelle levering goed product

Perfecte, snelle service.

Perfecte, snelle service.

Goede producten, perfect op maat, vlot geleverd.

Alvorens te bestellen had ik een vraag gemaild, echter nooit antwoord op gekregen, jammer. Toch het product besteld, prima kwaliteit, vlot geleverd. Tevreden van het eindresultaat! Nieuw schuim in de zitkussens van onze loungeset.

Duidelijke website, maar slecht in meten

De website is duidelijk. De producten zijn goed omschreven. Echter weken de maten van de door mij 2 bestelde producten af van wat ik had opgegeven. Soms meer dan 1 cm. Gelukkig heb ik met wat knutselwerk dit recht kunnen trekken, maar het is natuurlijk niet oké.

Onbereikbaar

Ik heb op 20/04/2020 een bestelling geplaatst. Enkele dagen later kwam deze bestelling aan, maar hij was onvolledig. Ik heb hun dan proberen te bereiken via hun Ticket service. Daarna via Mail, en vandaag heb ik enkele keren geprobeerd via de Telefoon. 10 dagen later zit ik dus nog steeds met een onvolledige bestelling waar ik wel voor betaald heb, maar ik kan niemand bereiken.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag