zeer netjes en goed

geen

Mijn ervaring is prima

Snel geleverd keurig bezorgd Goed materiaal

makkelijke en duidelijke side voor te bestellen

Geweldige service

Heel makkelijk te bestellen, pakketje was kwijt geraakt bij bezorgdienst. Dankzij interventie van de verkoper was het snel weer terecht.

Snel en niet duur

Levering erg snel en goedkope producten

Goed en vlug

De bestelling was snel binnen en ik vond de optie om iets op maat te bestellen heel fijn

Snelle levering en netjes verpakt

Bestelling ging soepel, levering was snel. Schuimballetjes waren dubbel verpakt dus was top.

Prima , snelle levering , goede kwaliteit .

Prima ,snelle levering , goede kwaliteit .

Het voelde gelijk goed

Het polyeter schuimrubber stuk was bedoeld om er zelf een matrasje van te maken voor een wieg. En dat is gelukt. Zelf bekleed.

We hebben het gebruikt om het hoofdeind van het bed te bekleden. Het voelt lekker zacht aan

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Zittingen van mijn tuinstoelkussens vervangen door koudschuim. Nieuw biasbandje erom genaaid en kunnen zo hopelijk weer jaren mee! Ze zitten nu lekkerder dan ooit ;-)

Prima levering en product

Op tijd geleverd, prima product. Alles goed bij deze bestelling.

Snelle levering, heel fijn!

Goedkope website! Vond precies wat ik wilde hebben en werd ook nog eens snel thuis bezorgt. Top!

Gewoon goed

Duidelijke webshop. Snel geleverd

Mooi en goed materiaal geleverd.

Super snelle service. Mooie kwaliteit aan materialen

Zeer goede service

ik had haarst met mijn bestelling. En ik mocht het de volgende dag ophalen. Ondanks dat er eigenlijk 2/10 wekdagen levertijd op was. Top materiaal. Top service.

snel, correct

probleemloos

Snel

Is geleverd zoals ik het gevraagd had

Voldoet aan alle verwachtingen

Goed product, prijs en kwaloteit in lijn. Geen lange levertijd.

Goedekwaliteit voor een prima prijs

Producten zijn van goede kwaliteit, prijzen zijn laag en de klantenservice en behulpzaamheid zijn super!

Goed geregeld

Jammer dat ze niet goed aan konden geven hoe ik het verwerken/ snijden moet.

Snelle goeie service en goed geleverd.

Perfect product ontvangen

Duidelijke website. Eenvoudig om bestelling te plaatsen. Product netjes verpakt en tijdig afgeleverd.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag