Betrouwbaar en snel

Snelle levering. Product exact conform hetgeen op de website wordt aangeboden. Uitstekend verpakt. Dik tevreden👍

Top levering

Na betaling het materiaal goed en snel afgeleverd binnen de afgesproken tijd.

Snel geleverd en goed product

Snel en efficiënt

Prima bestelling

Prima materiaal en keurig afgeleverd, blij met schuimwinkel

Ben zeer tevreden met het geleverde product

Prima samenwerking en een vlotte afhandeling.

zo als het hoort top

snel levering dat vind je niet over al ???dikke Plum

Eerst bestelling was een kussen niet goed op maat. Maar met een telefoontje was het geregeld en had ik snel het juiste in huis.

Super.

Heel fijn dat ik precies op maat een stuk schuimmatras kom bestellen voor n redelijke prijs. Netjes verpakt en verzonden en snel geleverd.

Snel geleverd. Goed product

Schuim gebruikt als trildemper voor de wasmachine.

Gewoon goed

Ik heb blokken besteld, 10x10x10. Bestellen bij gemakkelijk en na een paar dagen had ik ze in huis. Zelfs in deze vreemde tijd. Ik ben er blij mee en zeker voor herhaling vatbaar!

prima winkel!

overzichtelijke site en snelle levering

We zijn zeer te spreken , zeer snelle levering binnen 24 geleverd!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goed spul, goede aflevering, goed advies

Zie boven

Post.nl was niet ok

Het geleverde product is prima en voldoet aan de verwachting. De bezorging was niet goed. Het afgesproken leveringsmoment was ik keurig thuis. Echter Post.nl was al langs geweest en hadden het inmiddels afgegeven bij boekhandel in de Fahrenheitsstraat. Vervolgens kon ik de twee grote paketten ophalen met mijn auto. Achteraf was het net zo simpel bij u in de winkel op te halen. ( Dit was overigens ver voor het Coronavirus.) Met vriendelijke groet, Wolter Heijligers

Super!!

Goed product. Super snelle levering.

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle en goede levering!

Super snelle correcte levering.

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Eén woord prima. De prijs de levering,perfect

Minimale communicatie

Het bestelproces ging hartstikke soepel en gemakkelijk. Klein minpuntje vond ik dat er, als je bestelling in goede order ontvangen is, er dagen radiostilte is voordat er een mailtje komt over wanneer er bezorgd gaat worden. Voor de rest geen klachten. Netjes verpakt, precies op maat. Top!

Goede en snelle service

Snel geleverd. Kwalitatief materiaal