prima webwinkel alles volgens verwachting

Duidelijk hoe en wat je koopt. Fatsoenlijk geprijsde artikelen Helemaal niets op aan te merken

Alles prima

Op tijd geleverd en alles naar wens.

Helemaal top

Precies (cm) geleverd wat gevraagd en snel.

Precies (cm) geleverd wat gevraagd en snel.

Materiaal precies wat ik bedoelde en op tijd geleverd

👍👍👍

Snelle levering , product was wat ik er van verwachte

klantgericht

Fijn dat Post.nl door schuimwinkel benaderd is toen de levering bij post.nl bleef hangen.

Netjes afgeleverd

Schuimrubber netjes afgesneden op maat

Goede service en top kwaliteit

Ik heb schuim laten leveren op maat en het paste perfect zonder problemen

Zeer prettig

Ik kreeg wat ik besteld had en alles was goed ingepakt. Er was niets kapot en ik kon er zo mee aan de slag.

Snelle en correcte levering volgens afspraak

Duidelijke website met tips en advies. Snel geleverd volgens de bevestiging.

Netjes geleverd conform afspraak

Stevig materiaal en snel geleverd

De omschrijving op de site is heel duidelijk. Het materiaal werdsnel geleverden was heel goed ingepakt.

Good online store

Good product and fast delivery

Supersnelle service top product

Ik heb meerdere stukken schuimrubber op maat besteld. Deze werden zeer snel geleverd, exact op maat en de kwaliteit die ik nodig had was makkelijk te kiezen met behulp van alle uitleg op hun website. Top!

gewoon goed

snel en probleemloos

Prima service!

Fijn dat er meteen gereageerd wordt op mails. Zo wordt er meegedacht en tevens service verleend door het bestelde aan te passen aan de vraag.

Goed product

Snelle en goede levering!!

Snelle en goede levering!!

Keurig netjes en supervriendelijk

Reageren op de bestelling mag wat sneller. Na telefoontje was het ook direct in orde. Perfecte service, heel vriendelijk geholpen en te woord gestaan

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed product snelle levering

Uitermate tevreden over hoe te bestellen via de site, duidelijk en voor een “leek” prima te begrijpen. Binnen 1 week geleverd en het product bevalt uitstekend. Zéker voor herhaling vatbaar.

Heel goed, het was een grote hulp

Na de bestelling werd ons telefonisch meegedeeld dat het door ons gekozen schuim te hard was voor een matras. Toen werd ons een koudschuim aanbevolen. Dit was de perfecte keuze. De levering was snel. Sterk aanbevolen

Goed gedaan

Was precies wat we nodig hadden. Netjes op tijd adequaat geleverd.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag