kreeg de bestelling heel rap , was goed verpakt , en goede prijs

Super service en niet duur!

Erg vriendelijk en behulpzaam, goed verpakt bezorgd.

Kllermakin

Snel geleverd, goeie kwaliteit.

Prima winkel, precies gekregen wat ik besteld had. Geen op of aan merkingen.

Goede service / nette prijs.

Wordt netjes en snel afgeleverd.

Ze leveren wat gevraagd wordt

Zie voor gaande

makkelijk bestellen, snel geleverd

informatie over de soorten schuim was goed, helder; website ook op mobiel ok, bestellen was eenvoudig, werd binnen gestelde tijd geleverd, professioneel dus; voor een volgende keer ga ik hier weer bestellen

Super fijne ervaring!

Ik had nog nooit schuimrubber gekocht. Laat staan via internet. Ik had een idee in mijn hoofd. De omschrijvingen op de site maakte dat ik precies het juiste heb besteld. Precies wat ik in mijn hoofd had. Heel fijn!

snel geleverd

goede internet winkel

Goed geregeld

Snel besteld,snel geleverd. maten komen overeen met de opgegeven afmetingen. Heb het gebruikt om de kussens in mijn bank opnieuw te vullen. Zit nu beter dan toen de bank nieuw was Kan u schuimwinkel aanraden 💪

Goede kwaliteit en snelle nette service voor een nette prijs.

Net en keurig bedrijf met kwaliteits producten!

Snel geleverd en prima schuim tegen een keurige prijs.

Snelle levering.

Wij hebben weer heerlijk zitcomfort.

Oude kussens bank vervangen door schuim van de schuimwinkel en wij zitten weer perfekt op onze oud vertrouwde bank.

Zeer snelle levering en goed materiaal

Gewoon goed

Op tijd geleverd en kwaliteit erg goed.

verkleuring

liggen prima, maar al na paar weken verkleuren de matrassen. ziet er snel 'viezig' uit. qua comfort en prijs prima.

Everything fine

Quick delivery , product as ordered.

Echt geweldig kan niet beter!!

Het schuim was netjes afgeleverd niks aan kapot of een stuk vermist. Correct afgesneden en verstuurd! In de toekomst bestel ik zeker weet hier als het nodig is!

Perfect schuim voor het doel waar wij het voor nodig hadden.

Na het kopen van een nieuw bed, die veel harder bleek dan degene in de showroom, zelf twee top matrassen gemaakt met dit schuim. Eindelijk er goed slapen.

perfect

maatwerk was zoals ik heb gevraagd

Geweldig geholpen

Bij het afleveren liep iets verkeerd. Vrijwel onmiddellijk werd een nieuw pakket verstuurd dat wel aankwam. Super service.

ongelofelijk onbeschoft

Belde met een medewerker over mijn bestelling, waarin het bedrijf een fout heeft gemaakt en nalatig is geweest, maar kreeg in plaats van begrip een heel onbeschofte medewerker aan de lijn. Dit is geen manier van omgaan met klanten.

Erg tevreden

Zoals verhoopt