Overzichtelijke web-site en vlotte afhandeling.

Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had en een vlotte levering.

You ask, they delivere

Wat je vraagt, krijg je. Goed product, goede prijs, goede service

Goed schuimrubber, snelle levering

Ik had schuimrubber besteld en daar een fijne matras voor mijn hond van gemaakt. Bevalt uitstekend!

Goed geregeld

Makkelijk besteld. Super snel en helemaal naar wens geleverd.

Service is afscheepservice.

Na een klacht word je afgescheept met stuur maar terug, en reken dan maar op dat het meer dan een maand duurt. Met andere woorden neem het maar voor lief.

De kussenvulling is snel geleverd en wij zijn zeer tevreden hierover. We zitten weer heerlijk op de kussens

Handige winkel voor schuim.

Goede webshop, snelle levering

Allemaal goed, snel en als besteld

Snel en goed op maat gesneden, geen problemen, allemaal snel bezorgd.

Goed schuim

Goede kwaliteit schuim, goede levertijd

Snelle levering en goed materiaal

Ik heb een baby matras op maat laten maken. Op een maandag middag online besteld en ik kon het dinsdag ochtend al ophalen op de markt in Rotterdam. Product is van goede kwaliteit en de service was ook prima. Zeker een aanrader.

Geweldig gemakkelijk op maat

Zelfs levering naar België verloopt erg vlot! Per cm op maat ongelooflijk gemakkelijk. Proficiat

Uitstekende kwaliteit en levering

De foam kussens die ik heb besteld zijn snel geleverd en komen perfect overeen met de omschrijving. Top service!

TOPP

Top!!!

Nog niks gekregen

Ik had een bestelling geplaatst voor een matras en kreeg als antwoord dar ze kontakt gingen opnemen, niks gehoord ondertussen drie weken geleden

Prima. Doen wat ze beloven.

Heldere website. Grote keus. Snelle levering

Duidelijk website

Duidelijke website met veel keuze. Ik heb uiteindelijk voor 10 cm dik gekozen, wat achteraf niet had gehoeven. Maar mijn kindje ligt straks wel heerlijk in de box op dit schuim. Wel een aanrader om er een matras beschermer om te doen.

Super mooi schuim snelle levering

Mooie website zeer overzichtelijk. Ik heb schuimwinkel aanbevolen gekregen van mijn schoondochter. Super snelle levering.

slechte ervaring..

24 juni 2019 bestelling gedaan van Polypress schuimrubber SG 120 op maat. Lengte (schuim): 120cm, Breedte: 100cm, Dikte: 1cm. bij ontvangst direct melding gedaan van afmetingen te kort !.. tot op heden totaal geen reactie... heb het te kort moeten opvangen door ander materiaal te gebruiken... slechte service !

Schuim besteld voor in de camerakoffer. Helaas bij binnenkomst niet de goede maten die besteld waren. Na contact met Gerrit heeft hij nieuwe en ditmaal kloppend opgestuurd. Communicatie was zeer goed.

Niet goed niet slecht

De eerste zending was niet helemaal goed. Hebben ze wel netjes opgelost. Nu na een maand zakken de kussens weer door. Jammer.

Goede en snelle levering.

Zie boven.

Op tijd