Goede kwaliteit

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Goede advies en correcte levering tegen scherpe prijs

Bij twijfel gewoon bellen voor advies, snelle levering volgens afspraak en scherpe prijs.

Heerlijk zitten!

Na 12 jaar was de voering van onze terraskussens toch echt op! Na een half uur hadden we al doorzitplekken omdat we bijna direct op de stoelen zelf zaten. De schuimwinkel is super makkelijk, opmeten, invoeren, bestellen! Levertijd was zeer snel. Dus de week erna zaten we weer hele dagen buiten. Heerlijk! Had het een paar jaar eerder moeten doen.

alles naar wens geregeld

Wij hebben 'n bestelling geplaatst,en die werd heel erg snel geleverd. Top

Vlot ontvangen, goede producten

Dun schuim gekocht om een koffer mee te bekleden. Dat ging prima

bestelling vlot verwerkt en geleverd!

Voorheen bij een stoffeerder schuim gekocht om transportkistjes voor mijn modeltreinen te maken. Ik kon het bedrijf niet meer vinden maar vondt wel schuimwinkel op internet. Ruime keus, geen 50 kilometer meer rijden, supersnel geleverd en nette een nette prijs.

Correct en vriendelijk

Vlotte afhandeling en goede producten

Alles super en makkelijk.

Alles goed.

Netjes en op maat geleverd.

Stukken schuim waren netjes afgewerkt en op de juiste maat.

Precies wat we zochten

Zocht iets zodat mijn dochtertje niet uit bed zou vallen, omdat ze nogal beweegt 's nachts. Nu deze op maat besteld en hierdoor valt ze niet meer uit bed en als ze stoot, stoot ze tegen wat zachts. Hij had qua diameter iets kleiner gemogen, maar die optie was er dacht ik niet.

Duidelijke webshop. Goede dienstverlening.

Levering was snel en netjes. Duidelijke webshop en voldoende keuze. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

Snel en goed geregeld

Netjes per post binnengekomen

Goed geregeld. Kwaliteit gelevert

trage levering

Ik had het schuim snel nodig om wat steunen te maken voor mijn terminale echtgenote. Hoewel het volgens mij een voorraad product was werd het pas na drie dagen afgestuurd. Tegen de tijd dat ik het schuim ontving was mijn vrouw overleden. Voor mij was het daarom waardeloos.

Afgeleverd zoals verwacht. Op maat. Snelle verzending.

Top materiaal

Mijn ervaring is Goede schuimen voor kussens te maken

Slecht product

Ik had 2 stukken traag schuim besteld maar het enige wat traag was aan het schuim was de levering. Ik kreeg 2 stukken zacht schuim opgestuurd die niks met traag schuim hebben te maken. Was niet heel duur maar weet nu ook waarom. Slechte ervaring dus.

Juiste aflevering van bestelling past perfect toppie

Goede uitleg over schuimvulling.

Super dat schuim ook dikker van kwaliteit op maat kan worden gemaakt.

Ik heb me bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik wacht al 3/4 weken op me bestelling. Die heb ik niet meer nodig. Ik wil graag me geld terug.

Snelle en correcte levering

Alleen het product viel tegen maar dat is de keuze die wij zelf hebben gemaakt. de kussens zakken nog te veel in.

Prima product!

Snelle levering van een goed product!

Prima bedrijf

Bestelling correct en redelijk op tijd geleverd.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag