Nette snelle levering

Makkelijk te bestellen en correct geleverd.

Top…

De bestelling was binnen een paar dagen geleverd en netjes op maat gemaakt.

Leverd wat je vraagt

4 op 5

Een mailtje moeten doen voor mijn trac en trace nummer en heb dadelijk respons ontvangen.

Vlugge levering

Goede kwaliteit

perfect

bestelling verstuurd , perfecte afhandeling

Prettig en professioneel geholpen

Super materiaal

Goed product, snelle levering. Het was helaas niet geschikt voorst ik bedacht had, maar heb het voor een ander doel ingezet en daarin voldoet het perfect.

Paste allemaal perfect

Is echt een aanrader prijs en kwaliteit prima

Snelle afhandeling prima materiaal

Alles goed afgehandeld

Super goed

Echt een super goede online shop goede service snelle verzending en prima kwaliteit echt top

Goed product

Prijs/kwaliteit is oke. Redelijk snelle bezorgtijd.

Snel en goed

Snelle levering en ziet er allemaal goed uit. Nu afwachten of het ook zo blijft, maar daar gaan we maar van uit. Nu in ieder geval geen doorgezakte tuinset meer.

Super en snel

Super service, goed overleg en snelle levering. Top kwaliteit.

Perfect custom cut foam

Thank you for your foam options and custom cuttings! Our purchases from you were exactly what we needed.

Behulpzaam, vakkundig en snelle levering

Na telefonisch overleg en advies de juiste materialen aangeschaft. Snelle levering en prima resultaat! Heel tevreden! Jur

prima!

De kevertijd was wat langer door enorme drukte. Het zou fijn zijn als er een kleine update van de status van de bestelling zou zijn geweest. Alle begrip voor de drukte in die periode.

Een hele goede en spontane ervaring

...vooral het initiatief om naar het eindresultaat te vragen.

Bedrog

Ik heb betaald, maar zonder enig bericht is er niets geleverd.

Snelle levering en prima opvulmateriaal

precies wat ik wilde is geleverd

het was precies wat ik nodig had, en snelle levering. (matrassen schuim)

Snel en prijskwaliteit

Echt super!

Echt super dat je belde om te vragen of het schuim voor een matras gebruikt zou worden en me toen een ander type aan te raden. Nu liggen we heerlijk in de camper. Dankjewel!

Snelle levering, prima schuim.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag