Zzz

Snelle levering, goede kwaliteit, exacte maat

Niets op aan te merken, prima ervaring

Goed matriaal en snel geleverd Aanrader!!

Perfecte service en snelle levering

Ik had online een bestelling gedaan welke achteraf niet de juiste bleek te zijn. Hier was ink mijzelf niet van bewust. De medewerker van Schuimwinkel belde om de bestelling door te nemen en zo werd de bestelling gewijzigd en kreeg ik ook nog geld terug welke de volgende dag al op mijn rekening stond. Kortom prima geregeld super service!

Wat je koopt is wat je krijgt ... kwaliteit

Snelle service en goede opvolging van de levering.

Goed product en Betaalbaar. Snelle levertijden

Snelle en keurige levering!!

Snel en goed

Makkelijk keuzes op site, goede prijs en snelheid

Snel gereageerd.

geweldige opties en een geweldige ervaring

ik had schuim nodig voor een kostuum, en nu ga ik deze website ervoor gebruiken 100%!

Goede service en product

Product is volgens specificatie correct en snel geleverd.

Het schuim is goed de maten waren ook goed!!

Prima service en product

Ik had snel mijn levering nodig en ondanks het feit dat het erg druk was na telefonisch contact direct en op tijd ontvangen.

Gewoon goed

Gewoon goed

Het traagschuim en meubelstof zijn netjes op maat en tijd geleverd.

Helemaal naar wens

Het schuim werd netjes op maat en heel snel bezorgd. Helemaal naar wens.

Stoelen zijn als nieuw, echt heel stevige zit en rug.

Snelle goede levering

Snel geleverd en goede kwaliteit

Écht prima, en ondersteunend geholpen, u wist gelijk wat ik nodig had.

Ik werd ondanks uw drukke tijd, na een kort telefoontje met u, zeer snel geholpen en ook voorzien binnen afzienbare tijd door het benodigde traag schuim om een verwonde knie adequaat te ondersteunen in een speciaal daarvoor vervaardigd steunkussen. Wat de klant veel pijn bespaarde. War uiteraard tevreden klanten maakt. Dank voor uw extra inzet hiervoor. Met vriendelijke groeten. Jos Koenders

Top producten

Goede kwaliteit en snelle verzending

Goede en snelle levering.

Goede website makkelijk om een keus te maken. Snelle levering.

Prima product,snel levering

Heel blij met mijn aankoop,zal nog een keer bestellen met deze bedrijf als het nodig is.

Correcte levering .

De skai ledelook is in goed verpakte staat toegekomen .Het design is zoals verwacht en de streching perfect voor stoelgarniering zonder rimpels te kunnen uitvoeren . Dank hiervoor.

Prima!!!

Prima, prima, prima!!!