Supersnel geleverd en op de juiste maten

Zeer oplettend, attent, meedenkend en behulpzaam

Prima, ze denken mee en geven goed advies.

Makkelijke site prima op tijd geleverd

Een stuk schuimrubber op maat besteld. Een mooi stuk, recht gesneden, schuimrubber ontvangen.

uitmuntend

goed materiaal

Dit bedrijf heeft de juiste mensen in dienst

Echt top! Zeer snelle, correcte levering. Onmiddellijk antwoord op mijn mail. Een voorbeeld voor heel veel bedrijven!

Top service, wij komen weer terug.

Snelle levering en zeer goede schuimkussens.

Mijn bank is weer als nieuw. De kussens zijn weer mooi en stevig gevuld.

Prima en snel geleverd

Kan het iedereen aanraden

Duidelijk snel en gemakkelijk

Beste webshop tot nu toe! Zoals het hoort. Met eerlijke texten en goede service en kwaliteit.

Dikke prima

Ok

snel en efficient

Precies geleverd wat er gevraagd was. Snel en efficiënt

Perfecte kwaliteit, gemakkelijk bestellen en snel in huis.

Wij hadden een aanvulling nodig in de kussens van de caravan. Hier vonden we de oplossing op maat voor een prijs waarvoor je niet naar de markt hoeft. Het enige nadeel vond ik de vraag of ik bekleding wilde, die ik na bestellen ontving. Dat schept verwarring en wekt de indruk dat mijn bestelling onnodig vertraging oploopt. Desalniettemin ontving ik het kussen snel en sliepen onze kinderen in een iets groter bed.

geweldig

alles op maat gesneden heel goede uitleg op de website welke soort je het beste kan kiezen en welke materialen je erbij kan bestellen die het makkelijker voor je maken , heel snel geleverd ook, ik ben blij met de schuimwinkel, en als ik in de toekomst wat nodig heb kijk ik eerst bij schuimwinkel.

Snel en correct

Netjes ingepakt en op tijd,

Zeer goede kwaliteit van het bestelde product en een snelle levering.

Zeer goede kwaliteit van het bestelde product en een snelle levering.

Nette levering

Materiaal werd netjes geleverd.

Super precies het juiste product snelle levering

Een jaar geleden de Mline 8 gekocht deze was toch te zacht voor mij heb een 3cm op maat 90x210 Polyether SG40 gekocht en bij het bestaande matras op gedaan in de matras hoes. Nu ligt het matras geweldig niet meer wakker van de pijn en of steeds verliggen en draaien heerlijk. Achteraf beter een goedkoper matras kunnen kopen

Zeer tevreden over alles

Goede prijs en vlot geleverd!

Echt veel voor dat geld en super op tijd geleverd.

Snelle en goede service en een mooi product

Ik ben prima geholpen en er is heel goed meegedacht, zodat ik op tijd tijdens mijn vakantie van fantastische kussens in mijn camper kon genieten

Goede website, en levering okay.

Gebruiksvriendelijk website, waar je gemakelijk alle maten en producten kan selecteren, en de levering na een paar dagen. prima firma

Prima service en een snelle levering

Goede service en betaalbaar

Super service

Super makkelijke website, overzichtelijk en informatief. Wij hadden maatwerkkussen besteld, zelf opgemeten en de juiste maten doorgegeven. Geheel conform bestelling hebben wij de items ontvangen. Later nog een informatieve mail ontvangen over het aangekochte product, prima. Werd ook snel op mijn mail gereageerd, kortom betrouwbare website met service.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag