Super fijne kussens

Super fijne kussens. Top communicatie. Zelfs toen ik vergeten was 1 kussen toetevoegen. Met 1 mailtje geregeld en het werd nog bij mijn bestelling gevoegd. Super bedankt!!!

Ok

Ok

Super service, erg blij met de aankoop

Het koudschuim matras voldeed aan de omschrijving en konden dankzij de goede en snelle service meteen meenemen in de vouwwagen op vakantie

Keurig op tijd bezorgd.

Snelle levering en goede verpakking, Alles zoals ik het heb gevraagd.

Goed product en snel geleverd

Wilde een vulling voor mijn tuinset

Kan niet beter

Netjes op tijd bezorgd goed verpakt

Prima levering

Van bestellen tot levering ging goed. Zak met vulling goed verpakt.

Keurige service en bereikbaar

Duidelijke omschrijvingen van de producten, snel geleverd.

Goed verpakt tijdig bezorgd

Goede Fiberfill Niet te duur.

Goed geinformeerd op site, geleverd zoals gevraagd

Uitgebreide informatie op de site die helpt met kiezen. Filmpjes zijn heel handig om gevoel te krijgen bij de stijfheid van het schuim. Heel fijn om exacte maten te kunnen bestellen. Ik kreeg precies geleverd wat ik besteld had.

perfect tot dusver

binnen 5 minuten klaar, nadat het op maat gesneden is

Ik wil me graag uitschrijven maar dit werkt niet!! Graag bij deze

Perfect passend

De zittingen van onze tuinset zijn met de schuimkussens van schuimwinkel helemaal op gepimpt. We kunnen weer genieten. Past perfect en zitten weer prima. Heel tevreden.

Alles naar wens

Fijn dat je alles precies op maat kunt bestellen. Levering was vlot! Prijs in goede verhouding tot produkt. Een site om te onthouden voor een volgende keer!

Zeer snel

Makkelijker kan het niet, de juiste maten doorgeven en klaar.

Snel het bestelde geleverd

Binnen paar dagen had ik hetgeen ik besteld had in huis

Makkelijk te bestellen

Goede service en product makkelijk in juiste afmetingen te bestellen

Goede kwaliteit, netjes geleverd

Net wat ik nodig had. Deze winkel was een van de weinige die het heel dunne schuim verkopen voor kostuums en het is perfect voor mijn project. Levertijd was een paar dagen trager dan verwacht maar dit was op zich geen probleem.

Perfecte snelle levering, goede info

Gewoon goed

perfect

perfect

betrouwbare webshop die zijn belofte waarmaakt

schuimrubber besteld , goed verpakt en geleverd volgens aangegeven tijd op de webshop , dus tevreden

Snelle verzending, product zoals omschreven

Precies op maat

Beeklaan 190