Na bestelling producten snel geleverd

Was vergeten nog een artikel mee te bestellen. Ns een mailtje alsnog geleverd bij de bestelde artikelen.

Super snel geleverd

Besteld en super snel en goed verpakt geleverd

Perfect advies voor aankoop en correcte levering

Op voorhand situatie uitgelegd en advies gevraagd. Aan de hand van de informatie het materiaal besteld en dat werd snel en perfect geleverd.

Precies zoals verwacht.

Goede kwaliteit, perfecte pasvorm

Snelle levering, perfecte pasvorm. Hele mooie kwaliteit voor een goede prijs. Kussens waren heel goed verpakt

Makkelijke site. Duidelijke instructies, Snelle levering. Bestelling keurig verpakt. Erg tevreden over geleverde produkt

Goede kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit precies wat ik nodig had om de vulling van de tuinbank kussens te vervangen.

Snel en goed geleverd

ontvangen en kwaliteit zoals gehoopt.

Ik zocht dit materiaal voor het eerst en kon adhv de omschrijving op de website mijn keuze maken. Levering was ook nog sneller dan gedacht. Dus helemaal blij.

Snel en goed geleverd.

prima verlopen

Prima aankoop, alleen jammer dat de leveringstijd iets later was dan verwacht.

goede service

ik had een klein foutje gemaakt in de maten, maar 1 mail was genoeg om de correctie door te geven en de juiste maat schuim te ontvangen. Top service!

Goede communicatie en adviezen

Ik zocht een stuk schuimrubber voor tussen een muur en matras. Na mailwisseling met goed advies het juiste besteld. Prima service!

Snelle levering en goed product

Product werd snel geleverd en was van goede kwaliteit

Super geholpen, en super blij.

Wij hebben kort geleden een miskoop gedaan bij bol.com. Bij bol.com werden we niet geholpen maar juist extra benadeeld om dat ze achter de verkopende partij schaarden en niet het probleem wilde oplossen, het probleem was dat de vulling van de lounge set niet klopte, te dun en niet kwalitatief, en pijnlijk om op te zitten, dit bedrijf belde mij op nadat ik online een verkeerde keuze had gemaakt voor het gekozen type nieuwe vulling en op basis van wat voor type vulling er wel in hoorde werd er nieuwe vulling als nog opnieuw gekozen, we kregen zelfs nog 82 euro terug en ik zou u zeker aan raden hier u matras, of kussen vulling te halen , top dat we hier voor hadden gekozen , hier voor kenden we het bedrijf nog niet, nu gaan we het niet meer vergeten.

Je krijgt wat je besteld!

Geen idee wat ik zou ontvangen. Maar precies ontvangen wat ik aan de hand van mijn eigen opgegeven maten bestelde. Prima!

Netjes op maat, gesneden keurig verpakt, snel in huis en voor een nette prijs. Top

Correct afgeleverd

Er werd zelfs nog nagevoeld of de goede schuim was besteld. Dit hebben we gelukkig nana de informatie die ik kreeg nog kunnen aanpassen. We zijn er blij mee.

snel geleverd

snel geleverd, leuke prijs , mijn tuinsetje kan weer jaren mee

Precies geleverd wat besteld was

Prima shop.

super

heel vlot besteld en supersnel bezorgd..in zeer goede staat

TOP

Bestelling geplaatst en een week later bezorgd.

Goed verzorgd

Goed materiaal en snelle levering!

Ben erg tevreden met de polypress. Zeer goed materiaal en snelle levering.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag