Prima service!

Subliem

Kussens op afgesproken maat en mooi verpakt. Wel wat vertraging maar dit lag niet bij schuimwinkel maar bij bezorgdienst. Bezorging werd steeds uitgesteld.

Goede service en snelle levering

Uitstekend advies gekregen

Ik had wat vulling achter de zitkussens van mijn bank nodig, maar wist niet welk materiaal daar het meest geschikt voor was. Buiten dat wist ik niet of het op maat te knippen of te snijden was. Inmiddels heb ik dat aangeraden schuimrubber zitten en het voldoet prima. Met dank aan diegene, die me daarmee geholpen heeft. Overigens staat er ook erg veel op de site over alle verschillende soorten schuimrubber, die in het assortiment zitten.

Vlotte nette aflevering

Voor het eerst hier iets besteld maar heb nu goed ervaringen er mee. Als het nodig is zal ik zeker weer wat bestellen

Uitstekende service, snelle verzending

Online bij Schuimwinkel besteld. De site was duidelijk in het uitleggen tussen de verschillende soorten schuim. Een duidelijke omschrijving bij de artikelen. Precies op de door mijn gevraagde maten geleverd en een super snelle levering. 100% tevreden!

Prima service, snelle reactie

Snel, goed en fijn geholpen

Ik had de bestelling geplaats en er volgde onmiddelijk berichten en ik werdt op de hoogte gehouden. De levering was sneller dan ik dacht en het formaat dat ik heb doorgegeven klopte! Mijn hartelijke dank, goede begeleiding en service.

Zo tevreden over heel de lijn

Snellere levering en prima kwaliteit

Schuim voor het ligkussen van onze hond werd snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Goede kwaliteit goede en snelle bezorging

aan te bevelen

snelle service en goede prijs - kwaliteit verhouding

Snelle levering zoals omschreven

Schuim werd snel geleverd. Precies zoals omschreven. Prima.

Snel geleverd ! Goed verpakt en keurig op maat. Mijn bank is weer als nieuw.

Perfect geregeld.

Bestellen gaat simpel levering erg snel.

Mooi en goed product zit uitstekend

Perfect geholpen

Afgelopen week bestelde wij schuimrubber voor onze loungekussen. De volgende dag werden wij gebeld door de klantenservice met de vraag waar het bestelde product voor diende. De medewerker adviseerde ons een ander type te bestellen aangezien dit een opmaat gemaakt artikel betrof die niet geretourneerd kon worden. Dit vonden wij een keurige service. Vandaag (09-08-22 het product ontvangen en we zijn er super blij mee. TOP

goeie prijs / kwaliteit

makkelijke site om te bestellen wat je nodig hebt en mooi op maat voor een hele nette prijs

Een zeer goede ervaring met een uitstekend advies...

Zeer klantvriendelijk...

Topperrrrsss

Prima service.toppie

Precies wat ik hebben wilde!

De levering liet even op zich wachten, maar het product is oké.

Super netjes

Bestelling geheel naar wens, makkelijke site en makkelijk qua bestelling. Levertijd ook naar wens, gewoon op tijd bestellen dan heb je het voor bijv. de vakantie in huis (in ons geval voor de caravan nieuwe zitkussen besteld - koudschuim SG40 - zit aangenaam!) Dus 100% tevreden, dank is groot.

Goede website, snelle levering, goed product

Omdat onze caravankussens versleten waren hebben we via het advies op de site van Schuimwinkel.nl nieuwe kussens op maat laten snijden. Het product is precies op maat gesneden, snel geleverd, goed verpakt en voldoet aan de verwachting. Na bekleding zitten de kussens weer uitstekend.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag