Deskundig, zorgvuldig

Levering goederen met zorgvuldigheid.

Snel en keurig afgeleverd

Ik had mijn twijfels om bij een voor mij onbekende zaak te bestellen, maar binnen enkele dagen werden schuimkussens keurig afgeleverd.

Veel keuze, snel geleverd!

Ik heb een maatproduct gekozen. Het was perfect op maat. Snel geleverd en goed verpakt.

Precies wat ik bestelde, wel wat lange levertijd

Koudschuimmatras op maar besteld. Vond het vrij lang duren voor het werd opgestuurd. Hierover een mail gehad zou ongeveer 2 weken duren. Toevallig(?) diezelfde dag een track en trace gekregen. Product voldoet aan verwachtingen.

Goed advies, stevig schuim

Snelle levering, netjes op maat. Zitten weer perfect op onze loungebanken

Topservice

Reageert snel en juiste prijs/ kwaliteit

Op tijd geleverd, netjes verpakt en goede kwaliteit product

Op de dag dat we bestelden was er een (landelijke) internet storing. Ik heb gebeld en mij werd beloofd dat de volgende dag nog de bestelling in behandeling genomen zou worden en inderdaad ontvang ik 2 dagen later netjes de bestelde producten. Was 1e bestelling en ben tevreden.

Ik kon mijn bestelling probleemloos aanpassen, nadat ik zelf verkeerd gemeten had. Alles werd goed gecommuniceerd. Fijn!

Doet wat afgesproken is

Zelfs toen ik een eigen fout had gemaakt bij de bestelling, kon dat na telefonisch contact goed hersteld worden.

Ja eigenlijk zoals t hoort ,als je iets besteld . De maat klopte, en t was zoals verwacht.

Goed spul voor goede prijs

Goede zaak

Exact gekregen wat ik besteld had super

Chapeau!

Correcte afhandeling van bestelling waarbij de levering nog boven verwachting sneller verliep dan verwacht.

Goede levering

Jammer dat ik na het bestellen pas te horen kreeg dat het wel een week kan duren om het schuim te leveren. Zou handig zijn als dat ook op de site zou staan

Prima snelle levering

Ruime keus en makkelijk te bestellen

Vong het alleen jammer dat de melding dat je ook stof kon bestellen pas na het bestellen van het foam kwam, waardoor ik 2x verzendkosten had.

Pico bello

Nogmaals pico bello

Redelijk

Had bestelling geplaatst en niks meer van gehoord helaas dus na een week een berichtje gestuurd hoe het met de bestelling zat wanneer ik hem kon verwachten en kreeg geen antw maar een uur later ineens een track en trace bericht en werd het alsnog snel opgestuurd

Super materiaal

Netjes nagelbed of wat ik besteld had voor nieuwe kussens goed was of te zacht. Ander product geadviseerd gekregen voor minder geld.top meegedacht

Prima manier om loungesetspullen te bestellen

Vanaf het begin vriendelijke en snelle beantwoording van mijn vragen. Eenvoudig bestelproces, snelle en nette levering. Top!

Duidelijke website,snelle levering

We zijn eerst in de winkel geweest voor informatie ivm nieuwe vulling voor de zitkussens van onze bank en daarna online besteld

hele goede ervarinh

aanbevolen aan familie