Perfecte ervaring

Product werd snel en korrekt geleverd, voldoet aan de verwachtingen.

Goede producten en snelle levering

twee voerborden op maat besteld en deze werden snel en in de juiste maat geleverd.

Gewoon prima

Op de site van schuimwinkel gekomen. Ik had vragen. Gebeld. Zeer vriendelijk tewoord gestaan. Duidelijk advies. Geleverd binnen de afgesproken tijd

Precies wat we wilden…

Stevig schuim voor onze lounge kussens, onze set is weer als nieuw, nee beter dan nieuw…

Prima website, levering duurde enkele dagen!

Prima materiaal snel geleverd

Prima materiaal, snel geleverd!

Super Easy

It was super easy to order exactly what I needed. the delivery was very quick as well. I will say that it would be great to choose between cm and inches for the measurements because I had to perfectly convert all of my measurements. Other than that, perfect!

Zeer tevreden met de ontvangen producten, perfect op maat en mooi gesneden.

Goed en voordelig.

Het bestelde kwam snel het klopte precies zoals door ons besteld.

Valt tegen

Ik heb deze nu on de kussens zitten maar vind dat ze toch doorzakken misschien de verkeerde keus gemaakt

Deskundig, zorgvuldig

Levering goederen met zorgvuldigheid.

Snel en keurig afgeleverd

Ik had mijn twijfels om bij een voor mij onbekende zaak te bestellen, maar binnen enkele dagen werden schuimkussens keurig afgeleverd.

Veel keuze, snel geleverd!

Ik heb een maatproduct gekozen. Het was perfect op maat. Snel geleverd en goed verpakt.

Precies wat ik bestelde, wel wat lange levertijd

Koudschuimmatras op maar besteld. Vond het vrij lang duren voor het werd opgestuurd. Hierover een mail gehad zou ongeveer 2 weken duren. Toevallig(?) diezelfde dag een track en trace gekregen. Product voldoet aan verwachtingen.

Goed advies, stevig schuim

Snelle levering, netjes op maat. Zitten weer perfect op onze loungebanken

Topservice

Reageert snel en juiste prijs/ kwaliteit

Op tijd geleverd, netjes verpakt en goede kwaliteit product

Op de dag dat we bestelden was er een (landelijke) internet storing. Ik heb gebeld en mij werd beloofd dat de volgende dag nog de bestelling in behandeling genomen zou worden en inderdaad ontvang ik 2 dagen later netjes de bestelde producten. Was 1e bestelling en ben tevreden.

Ik kon mijn bestelling probleemloos aanpassen, nadat ik zelf verkeerd gemeten had. Alles werd goed gecommuniceerd. Fijn!

Doet wat afgesproken is

Zelfs toen ik een eigen fout had gemaakt bij de bestelling, kon dat na telefonisch contact goed hersteld worden.

Ja eigenlijk zoals t hoort ,als je iets besteld . De maat klopte, en t was zoals verwacht.

Goed spul voor goede prijs

Goede zaak

Exact gekregen wat ik besteld had super

Chapeau!

Correcte afhandeling van bestelling waarbij de levering nog boven verwachting sneller verliep dan verwacht.

Goede levering

Jammer dat ik na het bestellen pas te horen kreeg dat het wel een week kan duren om het schuim te leveren. Zou handig zijn als dat ook op de site zou staan

Beeklaan 190

2562 AR Den haag