snel en goed geleverd, kwaliteit prima

goed geholpen, deskundig advies en prima kwaliteit

Prijs/kwaliteit prima

In korte tijd voor een redelijke prijs een hoogwaardige lijfspreuk.

Snelle levering en alles was precies op maat gesneden!

zeer goed

Prima geleverd

Aangenaam

Perfect ontvangen wat wij besteld hadden. Vlotte afwerking. Snelle levering. Degelijke kwaliteit.

Snelle levering van een kwalitatief product

De prijs kwaliteit verhouding zit zeer goed. (Letterlijk en figuurlijk;)

Zeer goede kwaliteit

Pakketgoed verpakt enbezorgt Klus is goed gelukt goed produkt

Super tevreden,en snelle levering!!

Kan het iedereen aanbevelen

Alles geleverd volgens mijn bestelling

subliem

Netjes geleverd, goed verpakt, heel goede kwaliteit

kann ich nur empfehlen

habe schaumstoff bei ihnen bestellt.wurde rechtzeitig geliefert.sehr gute qualität.immer wiedergern.

Snelle levering en goede kwaliteit

Doet wat het moet doen

Goede kwaliteit en snelle levering

Op tijd geleverd , netjes verpakt. Ze waren iets vergeten te leveren. Ik had het bedrijf gemaild, snelle reactie en het werd keurig netjes opgelost.

Uw prestatie was ondermaats.

Eerst na ongeveer 1,5 week is de bestelling geleverd. Vanwege uw ondermaatse informatievoorziening heb ik mij zelfs met u moeten verstaan met de vraag naar de stand van zaken. Op dit punt is er duidelijk werk aan de winkel voor u.

Slechte planning!?

Levering 2x uitgesteld -> zeer vervelend!!

Helaas teleurgesteld

Het geleverde koudschuim 40 was in werkelijkheid de helft van het gewicht. Heb het niet kunnen gebruiken, de hoeken rondgesneden dus óók niet eventueel retour te sturen.

Heel tevreden

Prima service en vriendelijk telefonisch advies

Prima levering

Prima levering

Fijne winkel op de website krijg je veel uitleg zodat je een goede passende keuze kan maken. Ik heb vaker bij hun besteld. Ik heb een zeer fijne matras ( wel heb ik de omhulsel v mijn oude matras gebruikt). Tevens heb ik nu en ook mooi zit plekken in mijn huis gecreerd. De kwaliteit is hoog. Ik ga binnenkort weer bestellen zodat ik een fijne rugleuning kan maken.

Snelle levering, goedkoop, voldoet aan de verwachtingen

We hebben aan een relatief goedkope prijs het schuim gevonden om mee te knutselen. De levering was vlotter dan verwacht.

Snelle levering en goed product

De site was handig. Het product is als omschreven. Veel keuze. Snelle levering.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag