Heel goed, snel geregeld

Snelle levering.

Goede levering en kwaliteit

Zie boven

Goed werk geleverd

goederen ( matras) conform bestelling en verwachting, snelle levering

Geweldige kwaliteit

Zou er zo weer bestellen

Topkwaliteit en goed advies!

Snelle, vriendelijke reactie, goed onderbouwd advies en goed product ontvangen. Helemaal tevreden! Zou zeker weer bestellen hier. Aanrader!

Snel en perfect

Goede service en kwaliteit

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd.

No nonsens. Goede prijs/kwaliteit.

No nonsens. Goede prijs/kwaliteit

Snel geleverd voor een goede prijs en het formaat

Correct en vlot

In orde

Slechte kwaliteit geleverd

schuim met gaten geleverd, dit was volgens hun normaal echter bij geen nadere leverancier is het normaal gatenkaas te sturen. gereclameerd en een retour link gekregen, deze werkte echter niet. opgegeven om zaken te doen met deze Leverrier stekt aan te bevelen hier geen zaken mee te doen ook slechte service benodigd meer van dit spul zal dit zeker niet bij jullie gaan kopen

Houden zich niet aan afgesproken levertijden op de site

Houden zich niet aan afgesproken levertijden op de site . Geven geen reactie. Order geannuleerd ivm te lange werkelijke levertijd.

Duidelijk en snel verzonden

makkelijk bestellen online

Goed maatwerk en vrij snelle levering. De prijs is redelijk. Verzendkosten waar ik blij van wordt (in verhouding met concurenten). Kwaliteit en maatvoering zijn zeer goed. Netjes gesneden.

het is perfect wat ik er van verwachte

Zit nu heerlijk zacht op mijn rieten stoelen

Duidelijke side en zeer snel geleverd

Prima verlopen

Makkelijk te bestellen zeer snel afgehandeld

Levering duurde wel veel langer dan op de site wordt aangegeven.

Vlotte levering en goed materiaal.

Makkelijk te bestellen, vlotte levering, netjes en goed verpakt mmateriaal.Uiterst tevreden.

Grandioos

Besteld,snelle reacties en snel ontvangen.

mooi aanbod, klantvriendelijke website en vlotte afhandeling

mooi aanbod, klantvriendelijke website en vlotte afhandeling

Zeer goed kwalitijd matriaal

Ik was tevreden met de uitleg over het produckt.en dat het martiaal op maat bij mijn oma terecht kwam voor haar zetels.maar niet te vreden over post nl . Maar dat is een andere zaak . Doe zo verder.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag