Heel tevreden

Heel tevreden , zowel product als bezorging

Goede service en tevreden met het product

Ik was op zoek naar een stuk schuim om te gebruiken als achterwand voor het bed. Door een artikel met advies hierover heb ik de juiste keuze kunnen maken en ben ik erg tevreden, het werd ook snel geleverd.

zeer correcte levering

keurig op maat gemaakt alles

(kwaliteit +) (Afmetingen -)

geen probleem wat betreft de kwaliteit van koudschuim, maar de gevraagde afmetingen klopten niet, was 2 cm te groot

Tevreden

Snelle levering.

top

Vlot, volgens afspraak ! Degene waar het voor was besteld is nog steeds blij.......... mijn liefste kater heeft een eigen zitzak en die was wat ingezakt en nu weer het fijnste plekje waar hij ligt :)

Schuim is perfect

Matras is voor mijn hond perfect , alleen de maat moeten ze wat zorgvuldiger mee zijn

goed en snel geleverd

prima levering en goed kwaliteit

***

Als ze éénmaal je mailadres hebben wordt je overladen met ongewenste mails en het afmelden werkt niet. Dkvetse malen gebeld ook daar doen ze niets. GEWOON EEN N *** ORGANISATIE bestel hier niet als je geen spam wilt hebben.

Afhandeling was goed, de producten zelf hadden een afwijkende maat.

Bij ontvangst van 3 platen schuimrubber stelde ik vast dat elke plaat een afwijkende maat had. De afwijking was te groot om de platen te kunnen gebruiken. Bij melding van deze afwijking bleek dat hier niets aan kon worden gedaan. De firma heeft de platen terug genomen en de betaling terug gestort. Administratief dus geen klachten, alleen jammer dat we de platen niet konden gebruiken. Hoop dat de maatvoering in de toekomst beter kan worden gerespecteerd. N. Smans

Traagschuim was te zacht

Traagschuim gekocht voor zitkussen, waarbij ik 2 lagen boven elkaar heb geplaats en nog gaf het niet het gewenste resultaat. Het schuim werd dusdanig plat gedrukt zodat je de harde stoel nog kon voelen. Heb zelf geen overgewicht oid .

Gewoon goed

Snelle levering en precies wat ik besteld had

Voor onze babybox heb ik een matrasje op maat laten maken. Eerst via e-mail gecheckt of ik de juiste keuzes had gemaakt qua materiaal en dikte, vervolgens super snel geleverd en perfect op maat. Dat voor zo’n klein prijsje, we zijn er erg blij mee!

goede kwaliteit

Levering liet wel op zich wachten. Ben wel blij met het product, zeker omdat het een goede kwaliteit. Dat is het wachten wel waard.

Goed compact verpakt

Goed compact verpakt

Snelle levering. Goede verpakking

Snel geleverd, goede kwaliteit

Betrouwbaar winkel. Bestelling wordt snel uitgevoerd en verzonden. Ik heb schuim op maat besteld en was precies wat ik wou. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Geleverd wat ik besteld had zonder poespas

Ik had vulling nodig voor een quilt. Voor een redelijke prijs kon ik snel bestellen, en werd het snel geleverd, ik ben helemaal tevreden!

Fijne website en alles ontvangen

Website is duidelijk en alles ontvangen wat ik besteld had.

snel bezorgd

Allen de zak met de vulling was iets kapot

het enigste wat me opviel was dat de maten niet accuraat waren

Snelle en super goede kwaliteit

De producten worden snel geleverd goed verpakt en de kwaliteit is ook top. Centimeters die je doorgeeft kloppen precies

Snelle levering. Goed materiaal. Tevreden.

Jhvjvhjkjn

Erg opdringerig met de vraag naar beoordeling Elke 3 dagen een mail sturen hoeft niet van mij

Beeklaan 190

2562 AR Den haag